Audi Logo
Meniu

Q8 e-tron

Închideți filtrul

Preț

25000
50000
75000
100000
125000
150000
175000
200000
225000
250000
250000

CO₂

160
240
320
320

4 Automobile

Q8 e-tron

de la 75.660 EUR

Q8 e-tron
Consum de energie combinat:
20,26-22,02 kWh/100 km

Q8 Sportback e-tron

de la 77.740 EUR

Q8 Sportback e-tron
Consum de energie combinat:
19,73-21,32 kWh/100 km

SQ8 e-tron

SQ8 e-tron
Consum de energie combinat:
26,34 kWh/100 km

SQ8 Sportback e-tron

SQ8 Sportback e-tron
Consum de energie combinat:
25,5 kWh/100 km

Audi Q8 e-tron - SUV-urile elegante

Autonomie mare, încărcare rapidă, plăcerea netulburată a condusului, siguranță avansată și un design deosebit de atractiv: modelele Audi Q8 e-tron accelerează instantaneu pulsul pasionaților de automobile.

SUV-ul 100% electric Audi e-tron a fost lansat pe piață în anul 2018, la fel ca modelul SUV-Coupé Sportback e-tron. Patru ani mai târziu modelele au beneficiat de un design împrospătat și au fost, de asemenea, încadrate și nominal în gama mărcii premium. Astfel, în prezent portofoliul Audi include modelele Q8 e-tron, Q8 e-tron, Q8 Sportback e-tron, SQ8 e-tron și SQ8 Sportback e-tron. Audi definește noi standarde în branșa auto în domeniul producției cu amprentă neutră de CO₂. Astfel, automobilele Q8 e-tron ies din fabrica din Bruxelles cu balanță zero de CO₂. Aflați de aici detalii despre actualizări și avantaje.

Performanțe crescute: capacitate mai mare și încărcare mai eficientă

Printre aspectele noi se numără în mod special bateria avansată, cu autonomia crescută și capacitate performantă de încărcare.

Bateria

Modelele e-tron anterioare dispuneau de baterii cu capacitatea (netă) de până la 86 kWh. Capacitatea netă este energia utilizabilă efectiv, iar capacitatea brută este cantitatea maximă de energie ce poate fi stocată în baterie. Datorită tehnologiei sale avansate, bateria de înaltă tensiune cu care este echipat Q8 e-tron vă permite să conduceți mai repede, mai departe și mai mult timp. Beneficiind de o capacitate netă de până la 106 kWh, respectiv 114 kWh brut, SQ8 e-tron permite o autonomie de până la 494 km, iar SQ8 Sportback e-tron de până la 513 km și Q8 e-tron de până la 582 km. Câștigătorul absolut al clasamentului autonomiei este însă Q8 Sportback e-tron, cu o distanță impresionantă, de 600 km. Mai mult, Audi oferă pentru bateria automobilului o garanție de 160.000 km, respectiv 8 ani (situația care intervine prima) pentru toate defectele de material și de fabricație.

Încărcarea

Noua baterie cu celule avansate poate fi acum încărcată la 170 kW (varianta anterioară: 150 kW). Aceasta înseamnă că este necesar mai puțin timp pentru a încărca mașina. La stațiile de încărcare rapidă de mare putere HPC, încărcarea bateriei de la 10 % la 80 % durează doar 31 de minute. Pentru a conduce de la Salzburg la Linz (123 km), durata pentru încărcare necesară este de doar 10 minute. Când nivelul de încărcare al bateriei este redus, puteți face uz de potențial adițional pentru autonomie, activând, de exemplu, modul Range din sistemul MMI. Acest mod reduce intensitatea funcțiilor de confort ce nu sunt neapărat necesare și limitează viteza maximă la 90 km/h. Cu funcția e-tron de planificare a rutelor, opririle pentru încărcare vor fi integrate în planificarea rutei de navigație, astfel încât să fie preîntâmpinate opririle inutile.

În care variante poate fi comandat Audi Q8 e-tron?

În prezent, gama Audi vă oferă patru variante diferite ale modelului Audi Q8 e-tron. Acestea se deosebesc prin puterea sistemului de propulsie și prin design.

Toate variantele modelului vă oferă dotări ample și de nivel premium în echiparea standard. Suspensia pneumatică adaptivă permite adaptarea automată a gărzii la sol și a amortizării, pentru confort maxim la condus. Cu sistemul de climatizare staționară, puteți aduce interiorul automobilul la temperatura preferată, încă înainte de a ajunge la automobil. Siguranță adițională vă oferă farurile LED avansate, ce vă asigură vizibilitate optimă, fie zi sau noapte, precum și asistentul pentru parcare Plus, ce simplifică manevrele de parcare grație sistemului de senzori cu tehnologie de ultimă oră. Reprezentanții gamei Q8 e-tron dispun desigur și de sistemul de navigație ultra-modern MMI. Acesta dispune de funcții și servicii avansate pentru planificarea rutelor, informații din trafic, previziuni meteo, telefonie și servicii de streaming. Multe dintre aceste funcții pot fi controlate foarte simplu prin intermediul interfeței inovatoare. La volumul său generos al portbagajului, Audi Q8 e-tron mai adaugă încă 62 de litri de spațiu de depozitare în așa-numitul ”frunk” (o combinație a cuvintelor în engleză ”front” și ”trunk”, adică portbagajul din față).

Audi Q8 e-tron: SUV-ul premium optim pentru provocările cotidianului

Cu lungimea sa de aproape 5 metri și lățimea de circa 2 metri, Audi Q8 e-tron se încadrează fără doar și poate în clasa SUV-urilor premium de talie mare. SUV-urile sunt în general modele de automobile foarte căutate. Pe bună dreptate! Căci există numeroase motive care recomandă această categorie de modele:

  • Spațiu generos: mai mult spațiu pentru pasageri și bagaje
  • Siguranță crescută: caroseria robustă asigură stabilitate și siguranță
  • Flexibilitate maximă: dotările și setările specifice de off-road, precum tracțiunea integrală și garda la sol asigură plăcerea condusului nu doar în afara drumurilor bătătorite, ci și în jungla urbană
  • Design de primă clasă: look impresionant, sportiv și totodată atractiv

Alături de calitățile și avantajele specifice automobilelor SUV, Audi Q8 e-tron oferă și o gamă largă de dotări adiționale atractive. Veți savura cu siguranță tracțiunea extraordinară și stabilitatea asigurate de tracțiunea integrală permanentă quattro. La interior vă vor îmbia materialele de înaltă calitate, accentele detaliate și numeroasele dotări de confort, ca de pildă funcțiile de masaj și ventilarea din scaune. Gama amplă și variată a dotărilor oferite de Accesoriile Originale Audi vă permit să vă bucurați de un Q8 e-tron adaptat până la cele mai mici detalii visurilor și cerințelor dumneavoastră.

Q8 e-tron: Toate specificații tehnice dintr-o privire

ModelQ8 e-tron
Capacitatea bateriei (netă)până la 106 kWh
Putere electrică maximă300 kW
Cuplul maxim total664 Nm
Autonomie max. (conform WLTP)până la 582 km
Putere max. de încărcare în curent continuu170 kW
Accelerare 0-100 km/hîn 5,6 sec.
Tipul tracțiuniiTracțiune integrală permanentă quattro.

Vedeți detaliile specificațiilor tehnice ale modelului Q8 e-tron.

Audi Q8 Sportback e-tron: SUV-Coupé-ul elegant

Audi Q8 Sportback e-tron este varianta coupé a modelului Q8 e-tron. Pe când Q8 e-tron are o caroserie clasică de SUV, versiunea Sportback se face remarcată cu designul său elegant, cu plafon sport. Linia cursivă a plafonului se continuă natural cu linia hayonului și subliniază astfel și mai explicit caracterul dinamic al mașinii. Dar aceasta nu înseamnă nicidecum că trebuie să renunțați la spațiul generos specific SUV-urilor. Mai mult, funcțiile digitalizate avansate, materialele premium și finisajele de înaltă calitate transformă fiecare călătorie într-o experiență cu adevărat specială.

Beneficiind de sprintul de doar 5,6 secunde de la 0 la 100 km/h și de o autonomie maximă de până la 600 de kilometri, la un cuplu total de 665 Nm, veți ajunge mult mai repede și mai plăcut la destinație.

Q8 Sportback e-tron: Toate specificații tehnice dintr-o privire

ModelQ8 Sportback e-tron
Capacitatea bateriei (netă)106 kWh
Putere electrică maximă300 kW
Cuplul maxim total664 Nm
Autonomie max. (conform WLTP)până la 600 km
Putere max. de încărcare în curent continuu170 kW
Accelerare 0-100 km/hîn 5,6 sec.
Tipul tracțiuniiTracțiune integrală permanentă quattro.

Consultați specificațiile tehnice ale modelului Q8 Sportback e-tron.

SQ8 e-tron: SUV-ul creat pentru plăcerea intensă a condusului

Vă doriți un automobil chiar și mai sportiv? Atunci ne face mare plăcere să vă prezentăm Audi SQ8 e-tron, urmașul modelului Audi e-tron S. Trei motoare electrice, sistem 100% electric de tracțiune integrală quattro, suspensii pneumatice Sport și sisteme de asistență adiționale - pe scurt: performanțe unice și plăcerea maximă a condusului. Comparativ cu modelul predecesor, a crescut cuplul, capacitatea bateriei și autonomia, iar consumul a fost redus. Manevrabilitatea sportivă excelentă și controlul deplin sunt date de tracțiunea integrală și de sistemul electric Torque Vectoring. Senzorii speciali monitorizează situația de mers și distribuie optim cuplul între cele două roți din spate, ținând cont inclusiv de stilul specific de condus al celui de la volan.

SQ8 e-tron: Toate specificații tehnice dintr-o privire

ModelSQ8 e-tron
Capacitatea bateriei (netă)106 kWh
Putere electrică maximă370 kW
Cuplul maxim total973 Nm
Autonomie max. (conform WLTP)494 km
Putere max. de încărcare în curent continuu170 kW
Accelerare 0-100 km/hîn 4,5 sec.
Tipul tracțiuniiTracțiune integrală permanentă quattro.

Vedeți detaliile specificațiilor tehnice ale modelului SQ8 e-tron.

SQ8 Sportback e-tron: SUV-ul ce se distinge prin eleganță sportivă.

SUV-Coupé-ul Audi SQ8 Sportback e-tron nu se lasă mai prejos, oferindu-vă aceleași avantaje ce modelul SQ8 e-tron. Varianta Sportback se diferențiază în primul rând prin design. Linia descendentă a plafonului creează look-ul inconfundabil de coupé, elegant și totodată sportiv.

La fel ca la SQ8 e-tron, puteți beneficia de experiențe chiar și mai intense cu setarea Boost a modului de condus S, ce asigură o accelerație silențioasă la performanțe cu adevărat extraordinare: putere de 370 kW și un cuplu de 973 Nm. Astfel, sprintul de la 0 la 100 km/h necesită doar 4,5 secunde.

SQ8 Sportback e-tron: Detaliile tehnice pe scurt

ModelSQ8 Sportback e-tron
Capacitatea bateriei (netă)106 kWh
Putere electrică maximă370 kW
Cuplul maxim total973 Nm
Autonomie max. (conform WLTP)513 km
Putere max. de încărcare în curent continuu170 kW
Accelerare 0-100 km/hîn 4,5 sec.
Tipul tracțiuniiTracțiune integrală permanentă quattro.

Vedeți detaliile specificațiilor tehnice ale modelului SQ8 Sportback e-tron.