Audi Logo
Meniu

Inspirație pentru viitor

Însoțitorul tău personal pentru un stil de viață activ

Lifestyle activ într-o nouă interpretare

Audi activesphere concept¹ înseamnă un stil de viață activ, ridicat la un nou nivel. Automobilul îmbină eleganța ieșită din comun, cu performanțe impresionante și funcționalitate imersivă avangardistă. Prototipul din gama Sphere a avut premiera în 26 ianuarie 2023, în cadrul evenimentului „Celebration of Progress“.

Viitorul prinde formă

Doriți să aruncați o privire spre viitor? Noi ne dezvoltăm prototipurile de automobile cu scopul de a da răspunsuri la întrebările privind mobilitatea viitorului. Pentru că tocmai aceste întrebări sunt sursa ce ne pune încă de azi în mișcare pentru ziua de mâine. Cum transformăm interiorul unui automobil într-un spațiu al experiențelor speciale? Care inovații, materiale și idei vor deveni prioritare? Găsiți răspunsurile la toate aceste întrebări în prototipurile noastre!

Automobilul prezentat aici este un prototip ce nu este disponibil ca autovehicul de serie.

Concepte inovatoare pentru mobilitate

Doriți să aruncați o privire în viitor? Noi dezvoltăm prototipuri de automobile pentru a da răspunsuri la întrebările ce privesc mobilitatea viitorului. Pentru că tocmai aceste întrebări sunt sursa care ne pune încă de azi în mișcare pentru ziua de mâine. Cum transformăm interiorul unui automobil într-un spațiu dedicat experiențelor cu adevărat speciale? Care inovații, materiale și idei vor deveni prioritare? Prototipurile noastre răspund la toate aceste întrebări!

Audi grandsphere concept

Autonomia

750

km

Lungimea

5,35

m

Capacitatea modulului bateriei

120

kWh

Audi urbansphere concept¹

Fiind dezvoltat de la interior spre exterior, automobilul îmbină funcțiile digitalizate cu spațiul opulent.

Audi grandsphere concept¹

Interpretarea Audi pentru limuzina de cursă lungă a viitorului: electrică și automatizată², un spațiu pentru experiențele speciale.

Audi skysphere concept¹

Primul conceptcar din gama Sphere accentuează sinteza dintre tehnologie și design, oferind totodată două variațiuni diferite de experiențe de mobilitate.

Break-urile frumoase poartă numele Avant.

Avant-ul de mâine

Avan(t)premiera viitorului apropiat: Audi A6 Avant e-tron concept¹ cu sistem 100% electric de tracțiune și design dinamic este cel mai nou reprezentant al gamei Audi A6.

Automobilul prezentat aici este un prototip, ce nu este disponibil ca autovehicul de serie.

Cu o platformă inovatoare la bază

Audi A6 Avant e-tron concept¹ este construit pe baza noii platforme tehnice PEE (Premium Platform Electric), ce este rezervată exclusiv automobilelor electrice pe baterie. Întreaga bază a automobilului este astfel folosită pentru baterie, ceea ce înseamnă o arhitectură de foarte mică înălțime, ce permite designerilor și inginerilor o libertate extraordinară în proiectare. Astfel iau naștere automobile dinamice, cu caracter practic în utilizarea cotidiană și cu un design atractiv. Inserția neagră dintre pasajele roților este indiciul ce ne arată deja de la exterior unde anume este integrată bateria.

Avans la puterea a patra

Cei ce vor să avanseze trebuie să redefinească limitele, să schimbe lumea și să dea naștere unor surse de pasiune în rândurile oamenilor. Pentru a reuși toate acestea, am definit patru arii în care dorim să progresăm cu marca Audi: sustenabilitatea, designul, digitalizarea și performanțele.

Noi ne asumăm responsabilitatea

Noi acționăm mai sustenabil și regândim totul la scară mare. De la lanțul de aprovizionare și până la structura integrată a companiei. Fiecare contribuție cât de mică este importantă pentru sustenabilitate.

Noi dăm formă viitorului

Designul însemnă pentru noi mult mai mult decât doar a proiecta automobile. Noi dorim să deschidem spații pentru experiențe noi și fascinante, simplificând totodată cotidianul oamenilor.

 

Noi digitalizăm mobilitatea

Digitalizarea este cheia mobilității de mâine. Canalele digitale vor deschide numeroase noi drumuri în viitor.

Redefinim limitele

Ceea ce până nu demult părea imposibil, se poate transforma foarte rapid în realitate: atunci când pui la îndoială limitele și îndrăznești să faci ceva nou.

 

Audi Q4 e-tron

Mobilitate electrică ce se pretează optim pentru viața de zi cu zi: Q4 e-tron vă oferă spațiu generos pentru transport, cu detalii minuțios și atent gândite.

Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron: cu un nou design și cu tehnologie progresistă. Un automobil electric avansat, rafinat cu nenumărate detalii fascinante.

Abonați-vă la newsletter

Avans prin informație. Cele mai noi inovații de la Audi, oferte atractive, recomandări pentru service și multe alte subiecte din lumea Audi: informațiile cele mai calde vor ajunge nemijlocit la dumneavoastră, dacă vă abonați la cele două opțiuni exclusive de newsletter - Audi News și e-tron News. Abonați-vă chiar acum, pentru a nu ratat nicio știre!

1) Automobilul prezentat aici este un prototip, ce nu este disponibil ca autovehicul de serie.

2) Automobilul prezentat aici este un prototip, ce nu este disponibil ca model de serie. Funcțiile pentru condusul automatizat expuse aici sunt tehnologii aflate în prezent în curs de dezvoltare, ce nu sunt încă disponibile pentru automobilele din producția de serie. De asemenea, funcțiile se supun anumitor limite fizice și tehnice. Toate variantele de implementare a funcțiilor și a sistemelor tehnice descrise reprezintă doar un posibil concept și depind de cadrul legal aplicabil în fiecare țară.