Audi Logo
Meniu

Automobilele electrice Audi

Audi Q8 e-tron

Noua formă a viitorului: cu SUV-ul 100% electric Audi, viitorul este acum și aici. Audi Q8 e-tron quattro nu este doar un automobil sportiv, ci și un automobil practic pentru viața de zi cu zi. Cele două motoare electrice ale sale asigură performanțe dinamice impresionante și manevrabilitate agilă, calități susținute și de tracțiunea integrală electrică.

Audi Q8 Sportback e-tron

Audi Q8 e-tron Sportback întruchipează simbioza dintre electrificare și utilitatea de zi cu zi: condusul dinamic, cu accelerarea de la 0 la 100 km/h în doar 5,6 secunde, se îmbină cu un nivel excelent de confort și cu autonomia de până la 600 kilometri. Iată automobilul optim pentru cotidian ...și nu numai!

Audi SQ8 e-tron

La volanul modelului 100% electric Audi SQ8 e-tron, nu veți fi fascinat doar de designul său nou, ci și de dinamismul său extraordinar, specific sistemului puternic de propulsie electrică. Datorită reacției extrem de rapide la acționarea pedalei de accelerație, Audi e-tron S va accelera în doar 4,5 secunde de la 0 la 100 km/h, fără a scoate aproape niciun sunet!

Audi SQ8 Sportback e-tron

100% electric, Audi SQ8 e-tron Sportback impresionează cu puterea enormă a celor trei motoare electrice cu care este echipat, cu designul sportiv și cu autonomia de până la 413 km cu bateria încărcată, conform WLTP. Cei până la 370 kW (503 CP) permit SUV-ului coupé să sprinteze în doar 4,5 secunde de la 0 la 100 km/h.

Audi Q4 e-tron

Designul bine conturat al Audi Q4 e-tron prezintă forma viitorului mobilității electrice, iar interiorul său futurist se evidențiază prin inovații tehnice avansate, sportivitate atractivă și funcționalitate excelentă.

Audi Q4 Sportback e-tron

Designul sportiv ce definește Audi Q4 e-tron Sportback dă formă viitorului mobilității electrice, cu secțiunea frontală cu linii tensionate și spatele marcat de forță. Silueta cu linia dinamică a plafonului creează un profil pur și simplu spectaculos.

RS e-tron GT

Intenția de a reinterpreta automobilul în sine se arată și în designul purist, inspirat din performanțele aerodinamice de vârf. Iar luxul avangardist crește intensitatea emoțională extraordinară pe care cel de la volan o simte când conduce acest automobil fascinant.

e-tron GT quattro

Caroseria aplatizată și lată, combinată cu ampatamentul mare, desenează proporțiile specifice unui gran turismo și îmbină în manieră echilibrată sportivitatea cu utilitatea practică în utilizarea de zi cu zi. Designul sculptural al caroseriei emană forță și sugerează încă de la exterior performanțele dinamice avansate ale automobilului.