Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri

Toate informațiile dintr-o privire

S e-tron GT

Autonomie (WLTP), până la

608

km2

Autonomie încărcată de

280

km

în 10 min3

Capacitate încărcată de la 10% la 80% în aproximativ

18

min3

cu o putere maximă de încărcare DC de până la 320 kW

Cel mai intens Audi pe care l-am construit vreodată.

Audi S e-tron GT: Cel mai puternic model S de la Audi combină forța și frumusețea unui Gran Turismo complet electric, cu autonomia mare, puterea de încărcare ridicată și dinamica de condus impresionantă.

Performanță chiar și la încărcare..

Experimentați o performanță impresionantă chiar și la încărcare. Puterea maximă de încărcare, de până la 320 kW11, poate fi atinsă chiar și la temperaturi scăzute. Noua curbă de încărcare, mai stabilă, face ca încărcarea rapidă să fie o experiență reală.

Putere maximă în modul Launch Control

500

kw4

Accelerație (0-100 km/h) în modul Launch Control până la

3,4

s4

Capacitate baterie (net)

97

kWh7

 

Fiecare viraj, o plăcere.

Tracțiunea integrală quattro și șasiul activ oferă o dinamică uluitoare specifică mașinilor sport. Prin sistemul Torque Vectoring, roților motoare de pe puntea spate li se distribuie cupluri diferite, în funcție de necesități. Acest lucru asigură o agilitate ridicată în curbe.

Estetică plină de energie.

Audi S e-tron GT2 se prezintă cu o siluetă joasă, ampatament lung și un design S distinctiv. Vopseaua Florettsilber Metallic accentuează forma puternică, cu proporțiile unui Gran Turismo.

Sportiv până în cele mai mici detalii.

Dispunerea orientată spre șofer a cockpitului, volanul sportiv conturat și scaunele sport din față cu logo-uri S luminoase asigură o atmosferă de mașină sport în interior.

Servicii digitale Audi.

Bucurați-vă de interiorul complet conectat și descoperiți lumea digitalizării în vehiculul dumneavoastră. Experimentați, printre altele, Audi connect, Functions on Demand și Audi Application Store15, oferind numeroase posibilități digitale și infotainment fantastice. Aveți acces direct la toate serviciile digitale Audi prin contul dumneavoastră myAudi10. Acesta este cheia către zona de clienți Audi – și către aplicația myAudi, cu care puteți controla și gestiona multe funcții ale vehiculului dumneavoastră.

 

Audi connect.

Conexiunea avansată. Direct de pe internet: Serviciile inovatoare Audi connect vă ușurează viața de zi cu zi și vă ajută la planificarea și implementarea călătoriilor.

Notă: Imaginea arată Audi RS e-tron GT.

Audi Application Store15

Folosiți o selecție mare și în continuă creștere de aplicații populare precum Amazon Music17, Spotify sau YouTube direct în MMI-ul vehiculului dvs. – fără a fi nevoie de un smartphone. Cu Alexa17, serviciul vocal de la Amazon, puteți, de exemplu, să ascultați știri, să obțineți prognoza meteo sau rezultatele sportive, să redați muzică și multe altele.

Notă: Imaginea arată un Audi RS e-tron GT16.

 

Amazon Music18,19

Prin integrarea Amazon Music18,19 în Audi-ul dumneavoastră, acum puteți folosi serviciul popular de muzică de la Amazon și în timpul deplasărilor. Este foarte simplu, fără smartphone și fără aplicație.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi A3 Sportback20.

Functions on Demand

După achiziționarea vehiculului, puteți adăuga numeroase funcții suplimentare, cum ar fi cele din domeniul infotainment. Pentru aceasta, vizitați pur și simplu Audi Functions Store în aplicația myAudi10.

Univers tematic11,22

Cumpărați fotografii fascinante sau cu eroi de cinema renumiți: pur și simplu în aplicația myAudi10, în secțiunea Imagini tematice21,22, selectați imaginea preferată și setați-o ca imagine de fundal în MMI.

Notă: Imaginea este dintr-un Audi A6 Avant23. Fundal în MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

 

Descoperiți dotările speciale – Audi exclusive24.

Transformați-vă Audi S e-tron GT2 într-o creație unică, la fel de distinctivă ca dumneavoastră.

 

RS e-tron GT performance