Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri

Toate informațiile dintr-o privire

RS e-tron GT performance

Putere în modul Launch Control până la

680

kW (925 CP)1

Accelerare (0-100 km/h) în modul Launch Control până la

2.5

Sec.1

Viteza maximă

250

km/h

Cel mai intens Audi pe care l-am construit vreodată.

Noul Audi RS e-tron GT performance2: este primul model RS de performanță complet electric și, în același timp, cel mai puternic vehicul de serie Audi realizat până acum - completat de cel mai frumos design gran turismo.

 

Dinamică fără compromisuri.

Sistemul de tracțiune integrală quattro și suspensia activă4 asigură caracteristici dinamice la nivel de mașină sport pur-sânge. Sistemul Torque Vectoring distribuie cuplul diferențiat către roțile de pe puntea spate, în funcție de necesități, astfel că agilitatea punții spate este fantastică în viraje.

Autonomie (WLTP) de până la

592

km7

Încărcare de la 10% la 80% din capacitate în

18

min8

la o puterea maximă de încărcare în curent continuu de până la 320 kW8

Putere maximă de încărcare în curent continuu

320

kW8

Performanța care îți taie respirația.

Experimentați o performanță impresionantă chiar și în timpul încărcării. Puterea maximă de încărcare poate fi atinsă și la temperaturi scăzute. Noua curbă de încărcare, mai stabilă, transformă încărcarea rapidă într-o adevărată experiență.

Performanță energetică.

Exclusiv pentru Audi RS e-tron GT performance², sunt disponibile vopseaua verde Bedford Metallic⁴ și elementele de design cu finisaj carbon Camouflage mat⁴, precum și acoperișul din carbon închis, mat⁴. Aspectul mat al carbonului conferă GT-ului o apariție extrem de distinctă și sportivă.

Performanță în detaliu.

Inseríile decorative Chrom Vanadium, Carbon Camouflage mat4 și pachetul RS performance4 cu tapițerie din piele Feinnappa și cusături contrastante – exclusiv pentru Audi RS e-tron GT performance2.

Serviciile digitale Audi.

Bucurați-vă la bord de interconectarea avansată și de digitalizare. Veți beneficia, de pildă, de avantajele funcțiilor on-demand și de Audi Application Store15, cu posibilități digitale ample și infotainment fantastic. Veți avea acces direct la serviciile digitale Audi prin intermediul contului dumneavoastră myAudi. Acesta este cheia pentru serviciile Audi și aplicația myAudi11, ce vă permite să controlați numeroase funcții ale automobilului dumneavoastră.

Audi connect.

Conexiune avansată. Direct de pe internet: inovatoarele servicii Audi connect vă ușurează cotidianul și vă ajută la planificarea și implementarea călătoriilor.

Notă: În fotografie: Audi RS e-tron GT16.

Audi Application Store15.

Bucurați-vă de gama largă de aplicații populare, precum, cum ar fi Amazon Music17, Spotify sau YouTube, direct din sistemul MMI al vehiculului dumneavoastră – fără a fi nevoie de un smartphone. Cu Alexa17, serviciul vocal de la Amazon, puteți, de exemplu, să ascultați știri, să aflați prognoza meteo sau rezultatele sportive, să redați muzică în streaming și multe altele.

Notă: În fotografie: Audi RS e-tron GT16.

 

Amazon Music18,19

Prin integrarea Amazon Music18,19 în Audi-ul dumneavoastră, acum puteți folosi serviciul popular de muzică de la Amazon și în timpul deplasărilor. Este foarte simplu, fără smartphone și fără aplicație.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi A3 Sportback20.

Imagini tematice21,22

Fotografii fascinante sau eroi de cinema renumiți: trebuie doar să cumpărați imaginea dumneavoastră preferată din aplicația myAudi11, de la secțiunea Imagini tematice21,22, și să o setați ca imagine de fundal pentru MMI.

Notă: În fotografie: Audi A6 Avant23. Imaginea de fundal pentru MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

 

Descoperiți dotările specale, ieșite din comun: Audi exclusive24.

Creați un Audi RS e-tron GT performance2 unic, care să vă reflecte personalitatea, fiind la fel de inconfundabil ca dumneavoastră.