Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri

Descoperiți lumea cu Audi Connect

Pentru un cotidian mai plăcut și mai confortabil, Audi Connect vă interconectează automobilul cu smartphone-ul, cu lumea și nu în ultimul rând, cu dumneavoastră. Descoperiți opțiunile și avantajele pe care vi le  oferă automobilul dumneavoastră Audi, grație variatelor sale servicii Audi Connect și a ecosistemului digital myAudi.

Audi Connect – digital și interconectat

Audi Connect interconectează on-line șoferul, autovehiculul și infrastructura și reunește toate aplicațiile, care fac uz de conexiuni on-line cu automobilul, pentru a oferi informații în timp real și servicii flexibile și variate. Serviciile on-line reprezintă astfel completarea optimă pentru planificarea rutelor în manieră predictivă și vă oferă totodată opțiunea, de exemplu, de a găsi destinația perfectă, în baza evaluărilor utilizatorilor Yelp și a pozelor altor utilizatori. Astfel, Audi Connect nu doar că vă degrevează de anumite sarcini și vă ajută să conduceți preventiv, ci, de asemenea, vă permite și ca în timpul călătoriilor să rămâneți la curent cu toate noutățile, fără a fi nevoit să luați ochii de la șosea. Cu alte cuvinte, Audi connect este co-pilotul dumneavoastră inteligent.

Descoperiți Audi Connect

Veți fi mereu și optim conectat cu automobilul dumneavoastră Audi, dar și cu restul lumii, grație variatelor servicii și funcții oferite de pachetele Audi connect. Atât în concediu, cât și în călătoriile de serviciu sau excursiile de weekend: serviciile Audi connect vă susțin în toate fazele planificării călătoriei și a rutei, de la planificările inițiale, la călătoria propriu-zisă și chiar și după încheierea sa. Pentru ca dumneavoastră să ajungeți întotdeauna confortabil, rapid și în siguranță la destinația dumneavoastră.

Expediții inedite, cu Audi e-tron

Audi e-tron este primul automobil pur electric pus pe piață de Audi. Numeroasele sale sisteme de asistență și variatele servicii Audi Connect vă permit să conduceți eficient și relaxat. Iar cu noul serviciu Audi Connect pentru planificarea rutelor, conceput special pentru e-tron, vă puteți organiza și plănui rutele din confortul de acasă, prin intermediul smartphone-ului și al aplicației myAudi, deoarece acesta ia automat în calcul la planificare și stațiile de încărcare aflate pe parcursul respectivei rute. Astfel, nu e nevoie să vă faceți niciodată griji că nu v-ar ajunge energia din baterie până la destinație. Audi Connect vă ajută la planificarea călătoriilor și vă susține și pe parcursul acesteia. Audi e-tron este, de asemenea, și primul model Audi ce dispune la bord de serviciul opțional Amazon Alexa pentru comenzi vocale.

Descoperiți lumea largă a posibilităților Audi Connect în universul mobilități electrice

Acasă

Cu funcția Audi Connect Remote & Control pentru controlul de la distanță al climatizării, puteți să vă răciți sau încălziți automobilul a Audi e-tron încă înainte de a porni la drum, inclusiv în baza unui timer pentru programarea orei. În astfel de situații, energia va proveni de la priză și nu va descărca bateria cât sunteți la drum. Astfel vă optimizați autonomia și porniți la drum în condiții climatice optime.

În mașină

Cu serviciul de planificare a rutei dedicat special modelului e-tron, vă puteți planifica și organiza drumul încă înainte de a urca la bordul automobilului. În acest sens, vor fi alese rutele având în vedere și autonomia curentă, inclusiv stațiile de încărcare de pe drum. Va fi avut în vedere, desigur, și timpul necesar de încărcare, astfel încât să știți exact când veți ajunge la destinație.

La destinație

Serviciul ce furnizează informații privind starea automobilului vă poate informa cu privire la rutele parcurse, la timpii medii și consumul mediu, dar și nivelul de încărcare al bateriei, starea ușilor și temperatura. Astfel vă puteți pregăti întotdeauna optim pentru următoarea călătorie.