Audi Logo
Meniu

Aplicația myAudi

Aplicația myAudi face legătura între automobilul dumneavoastră Audi și cotidianul dumneavoastră și vă sporește confortul la condus, datorită diferitelor sale funcții și servicii inovatoare. Puteți accesa în orice moment informații în timp real cu privire la automobilul dumneavoastră, inclusiv nivelul combustibilului în rezervor, autonomia, programările la service, avertizările și multe altele. Planificați-vă călătoriile confortabil din aplicație și trimiteți destinațiile și rutele direct către automobilul dumneavoastră. Inclusiv încălzirea staționară și deschiderea și închiderea portierelor pot fi accesate de la depărtare. (În funcție de modelul și dotările automobilului dumneavoastră Audi, poate varia disponibilitatea serviciilor.)

Toate funcțiile dintr-o privire

Audi Connect Remote & Control

 • Fiți mereu la curent cu parametrii importanți ai automobilului și accesați informații precum nivelul combustibilului în rezervor, autonomia sau nivelul uleiului, direct de pe smartphone-ul dumneavoastră.
 • Programați climatizarea după preferințe, încă înainte de a urca în mașină.
 • Deschideți și închideți mașina de la distanță.

Cheia Audi Connect

 • Dați-le prietenilor, familiei sau colegilor acces la automobilul dumneavoastră Audi (exclusiv pentru anumite smartphone-uri cu Android)*.

Audi e-tron

 • Planificați și administrați încărcările confortabil, cu ajutorul aplicației myAudi
 • Accesați informațiile specifice, ca de exemplu autonomia electrică, nivelul de încărcare al bateriei și timpul rămas până la încărcarea completă
 • Planificați-vă confortabil rutele, folosind funcția de Planificare a rutelor pentru e-tron, chiar și atunci când călătoriți pe distanțe mai mari: Opririle necesare pentru încărcare vor fi integrate automat în rută. Apoi puteți trimite foarte simplu ruta către autovehicul.

Navigația

 • Trimiteți destinații și rute de pe smartphone-ul dumneavoastră, către automobil
 • Smartphone-ul dumneavoastră preia astfel direct navigația și vă conduce pe ruta rămasă de la autovehiculul dumneavoastră la destinație**
 • Accesați din automobil contactele, adresele și agenda dumneavoastră

Service

 • Fiți mereu la curent cu programările la service, termenele următoare pentru lucrările de întreținere și, în general, cu toate informațiile privind service-ul
 • Accesați cartea de bord digitală prin intermediul aplicației
 • Găsiți un partener de service Audi în apropiere
 • Administrați-vă cheltuielile și călătoriile în jurnalul de bord digital

Pentru a utiliza serviciile myAudi connect, trebuie să vă înregistrați în myAudi. În funcție de modelul și dotările automobilului dumneavoastră Audi, disponibilitatea serviciilor poate varia. Aplicația myAudi este un serviciu asigurat de importatorul de pe fiecare piață locală. Informațiile referitoare la importator pot fi găsite în secțiunea aferentă administratorului aplicației (Datele companiei). Anumite componente ale funcțiilor depind de furnizori terți și astfel pot exista situații în care acestea nu sunt disponibile integral și/sau în toate țările. Pentru utilizarea serviciilor se recomandă un abonament pentru un pachet de date cu conexiune la internet în bandă largă. Costurile aferent corespund contractului dumneavoastră cu respectiva companie. Dacă transferul de date nu se asigură la o lățime de bandă suficientă, este posibil ca serviciile să nu poată fi disponibile integral. La încheierea contractului, vă rugăm să aveți în vedere în acest sens și limitările privind lățimea de bandă în cazul depășirii unui anumit volum de date. Pentru eventuale întrebări, vă rugăm să ne contactați la [email protected]. Utilizarea pe termen lung a sistemului GPS în background poate influența autonomia bateriei.

*Impune o anumită dotare opțională **În funcție de modelul de automobil