Audi Logo
Meniu

Descoperă lumea digitală myAudi

Experiența digitală Totul despre autovehiculul dumneavoastră: myAudi

myAudi vă conectează cu autovehiculul dumneavoastră: obțineți acces la numeroase funcții și servicii digitale, care vă ușurează viața de zi cu zi. Acestea sunt permanent la îndemână în aplicație sau în portalul online, iar dumneavoastră monitorizați toate datele importante ale autovehiculului.

Autentificat o dată, conectat permanent

Crearea unui cont myAudi este gratuită și simplă. Odată autentificat, myAudi vă oferă numeroase avantaje.

  • Configurați unul sau mai multe autovehicule și le administrați digital
  • Alegeți partenerul Audi preferat
  • Salvați autovehiculul mult visat din configurator

myAudi: atât de simplu

Creare cont

1

Autentificați-vă cu adresa de e-mail și setați o parolă

Verificare e-mail

2

Verificați adresa de e-mail și finalizați autentificarea

Porniți la drum

3

Descoperiți avantajele myAudi și salvați un autovehicul

 

Visați. Configurați. Salvați.

Cu ajutorul configuratorului puteți crea un automobil Audi care să corespundă exact nevoilor dumneavoastră, iar în myAudi puteți salva foarte simplu una sau mai multe configurații. Astfel, le puteți accesa în orice moment și puteți efectua modificări înainte de alege ce cumpărați.

Beneficiați de asistență. Rapid și simplu.

Cu myAudi aveți universul serviciilor Audi întotdeauna la îndemnă și puteți solicita online asistență unui partener Audi. Puteți efectua programări în service și puteți seta remindere, pentru a nu uita niciodată de o inspecție de service. myAudi vă este alături și în caz de daună: puteți notifica accidentele și daunele simplu, online.

Experimentați și mai multe funcții, cu Audi connect

Audi connect vă conectează cu autovehiculul dumneavoastră și vă face viața de zi cu zi și mai plăcută. Cu Audi connect puteți utiliza în aplicația myAudi și mai multe servicii și funcții practice, le puteți administra confortabil și le puteți personaliza.

 

Lăsați-vă condus

Puteți planifica traseele comod prin myAudi, la pornirea automobilului dumneavoastră Audi, iar drumul spre destinație este transmis către sistemul de navigație al autovehiculului.

Mobilitate electrică pentru încărcare

myAudi este interfața pentru numeroase servicii utile de mobilitate electrică. În aplicație puteți monitoriza permanent nivelul de încărcare al bateriei și autonomia automobilului dumneavoastră Audi e-tron și vă puteți planifica următoarea încărcare.

La fel de flexibil precum viața

Ceea ce vă doriți de la autovehiculul dumneavoastră se poate schimba în timp. Cu Functions on Demand, acest lucru nu este o problemă. Rezervați ulterior dotări, comod, prin intermediul myAudi. Astfel vă adaptați modelul Audi rapid și flexibil la toate situațiile vieții.

Totul dintr-o singură privire

Puteți accesa manualele de utilizare pentru automobilul dumneavoastră Audi simplu și comod de pe portalul myAudi. Astfel, aveți toate informațiile importante și utile despre autovehiculul dumneavoastră mereu la îndemână.

Disponibilitatea unor funcții și servicii este specifică pieței și poate să varieze în funcție de țara/regiunea selectată. Vă rugăm selectați țara de autentificare/regiunea de autentificare dorită și limba.

În funcție de țară, modelul și echiparea modelului dumneavoastră Audi, disponibilitatea serviciilor poate varia. Pentru utilizarea anumitor servicii este necesar Audi connect.