Audi Logo
Meniu

Campanie de rechemare airbaguri

Risc de rănire fatală din cauza airbagurilor defecte

Campania globală de rechemare provocată de riscul unei răniri fatale din cauza airbagurilor Takata defecte afectează printre mulți alți producători și modelele Audi. Prin urmare, este posibil ca un airbag defect din automobilul dumneavoastră să prezinte, de asemenea, un risc serios de siguranță pentru dumneavoastră și pasagerii dumneavoastră.

Aici puteți afla mai multe informații și puteți verifica dacă este și cazul dumneavoastră. Puteți verifica dacă automobilul dumneavoastră este afectat, introducând seria de caroserie (VIN).

Important: Pe baza analizei automobilelor afectate, lista de autovehicule este actualizată în mod regulat. Prin urmare, verificați aici în mod repetat dacă automobilul dumneavoastră este afectat.

Autovehiculul dumneavoastră este afectat?

De-a lungul anilor, compania Takata a furnizat industriei auto airbaguri cu generatoare de gaz defecte, care pot suferi modificări ca urmare a îmbătrânirii provocate de anumite influențe climatice (căldură și umiditate) și, prin urmare, ar putea reprezenta un pericol.

Aceste airbaguri sunt instalate în autovehiculele Audi din Romania produse între 2005-2018. Vă rugăm să folosiți seria de caroserie (VIN) în câmpul de mai sus pentru a verifica dacă automobilul dumneavoastră este afectat. Vă rugăm să reverificați periodic, deoarece listele cu autovehicule sunt actualizate regulat.

Care este nivelul de risc?

Dacă airbagul dumneavoastră este declanșat în timpul unui accident, nivelul de presiune generat atunci când generatorul de gaz este aprins poate fi mult prea mare. Astfel, piese metalice pot fi propulsate prin habitaclul autovehiculului. Acest lucru poate duce la răniri grave și, în cel mai rău caz, la deces.

Cum trebuie să procedați?

Dacă autovehiculul dumneavoastră este afectat, vă rugăm să contactați imediat un partener de service autorizat Audi, astfel încât componentele în cauză să poată fi înlocuite fără întârziere. Această procedură va dura aproximativ o oră și va fi gratuită pentru dumneavoastră.

Siguranța dumneavoastră este importantă pentru noi. Prin urmare vă rugăm să verificați imediat autovehiculul și să solicitați repararea acestuia, dacă este necesar.