Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri

My Audi Connect

Ați cumpărat un automobil echipat cu pachetul Navigație și Infotainment Audi Connect și doriți să folsiți acum funcțiile sale utile? Aici găsiți informații detaliate și întrebările cele mai frecvente cu privire la modul în care se derulează înregistrarea și verificarea în MyAudi, modul în care puteți crea un utilizator principal pentru automobilul dumneavoastră și cum puteți utiliza cel mai bine aplicația myAudi, de exemplu. Informații detaliate și mențiuni privind disponibilitatea serviciilor găsiți la secțiunile de prezentare a serviciilor și modelelor.

Pasul 1: Înregistrarea în myAudi

Portalul myAudi este protejat prin parolă și reprezintă interfața principală pentru Audi Connect. De aici vă puteți configura, administra și seta serviciile Audi connect. Vă puteți înregistra din aplicația myAudi sau pe www.my.audi.com:

 • Definiți o parolă
 • Adresa dumneavoastră de e-mail este numele de utilizator
 • Introduceți automobilul dumneavoastră folosind seria de șasiu. Aceasta este înscrisă, de exemplu, în talonul mașinii.

Pasul 2: Definirea unui utilizator principal

Pentru a putea utiliza toate serviciile "Audi connect Remote & Control", trebuie să vă înregistrați pe Portalul myAudi ca utilizator principal. În acest sens, încheiați mai întâi un contract de utilizator principal din Portalul myAudi sau din aplicația myAudi și înregistrați-vă apoi ca utilizator principal din automobilul dumneavoastră. Procedați astfel:

 • inițiați procedura de verificare din portal sau aplicație, pentru a încheia contractul de utilizator principal.
 • Faceți click pe "Verifică acum"
 • Introduceți datele personale și definiți parola din 4 caractere
 • Selectați un canal de verificare și confirmați condițiile comerciale
 • Autentificați-vă apoi ca utilizator principal în automobilul dumneavoastră
 • Introduceți în MMI numele de utilizator pentru myAudi și codul din 10 caractere al automobilului (acesta trebuie mai întâi răzuit pe cheia automobilului)
 • Definiți utilizatorul principal

Pasul 3: Configurarea serviciilor „Audi Connect - Navigație și Infotainment”

Pentru a putea utiliza integral serviciile „Audi Connect - Navigație și Infotainment", automobilul trebuie conectat la contul myAudi al utilizatorului principal. Puteți fie crea legătura dintre utilizatorul principal și automobil, prin introducerea datelor de identificare din myAudi, sau puteți selecta preluarea automată a numelui de utilizator/adresei de e-mail prin conexiunea WiFi a automobilului dumneavoastră.

 • Introduceți în MMI adresa de e-mail/numele de utilizator myAudi și parola
 • Pentru preluarea automată, vă rugăm să fiți, de asemenea, autentificat (logat) în aplicația myAudi și să verificați dacă hotspot-ul WiFi din automobilul dumneavoastră este activat. Din sistemul MMI al automobilului dumneavoastră intrați în Setări > Setări conexiuni > WLAN/WiFi
 

Cum configurez Audi Connect (pentru Audi A1, A4 (începând cu seria de fabricație (model year) 2020), A6, A7, A8, Q3, Q8 și e-tron)?

Cu ajutorul instrucțiunilor simplificate vă puteți face o impresie rapidă asupra pașilor necesari pentru utilizarea serviciilor dumneavoastră Audi Connect. Aceste instrucțiuni sunt aplicabile următoarelor modele: Audi A1, A4 (începând cu seria de fabricație (model year) 2020), A6, A7, A8, Q3, Q8 și e-tron.

Cum configurez Audi Connect (pentru Audi A3, A4 (până la inclusiv seria de fabricație (model year) 2019), A5, Q2, Q5, Q7, TT, R8)?

Pentru a putea utiliza serviciile în manieră optimă, trebuie să parcurgeți pașii descriși în continuare. Aceste instrucțiuni sunt aplicabile următoarelor modele: Audi A3, A4 (până la inclusiv seria de fabricație (model year) 2019), A5, Q2, Q5, Q7, TT, R8.

Cum funcționează cheia Audi Connect?

Cheia Audi Connect înseamnă că smartphone-ul dumneavoastră preia și rolul de cheie de automobil. Veți afla în continuare cum anume funcționează, pas cu pas.