Audi Logo
Stories of Progress
Menu

Toate informațiile dintr-o privire

Q6 SUV e-tron

 

Autonomie de până la

625

km1

Încărcare pentru o autonomie de

255

km

în 10 min.2

Încărcare de la 10% la 80% din capacitate

21

Min.2

la o puterea maximă de încărcare în curent continuu de până la 270 kW2

Audi Q6 e-tron Innenansicht

Electric. Și rafinat cu nenumărate detalii fascinante.

Audi Q6 e-tron⁵ aduce mobilitatea electrică la nivelul următor în gama Audi. SUV-ul premium fascinează cu performanțe electrice extraordinare, cu un design progresist și cu interiorul său digitalizat.

Putere de până la

285

kW

Conform UN-GTR.21

Accelerare (0-100 km/h) în modul Launch Control până la

5.9

sec.3

Capacitatea bateriei (netă)

94.9

kWh4

Performanțe electrizante.

Bateria litiu-ion subțire de 800 volți18 este integrată în podeaua automobilului și impresionează cu performanțe avansate extraordinare, atât la încărcare, cât și la propulsie. Veți beneficia astfel de încărcare rapidă și eficientă19 și de o putere de până la 285 kW.

Design interior progresist.

Veți descoperi noul design al elementelor de la interior, din partea de sus a bordului și până în partea sa inferioară, de la panourile portierelor, la planșa de bord și consola centrală. Veți remarca aici cu siguranță și structura clară și ordonată a elementelor de comandă.

Audi Application Store20 la bordul automobilului dumneavoastră Audi.

Bucurați-vă de gama largă de aplicații populare, precum Amazon Music²¹, Spotify sau YouTube, direct din sistemul MMI al automobilului dumneavoastră Audi, fără a avea nevoie de smartphone. Alexa²¹, serviciul vocal de la Amazon, vă permite, de pildă, să ascultați știrile, să accesați previziunile meteo sau rezultatele competițiilor sportive sau să ascultați muzică și multe altele.

 

Design avangardist.

Designul progresist al automobilului exprimă prestigiu și sugerează și susține performanțele electrice progresiste, fiind dominat de proporții masculine, de grila Singleframe închisă de pe partea frontală a mașinii și de inserțiile laterale, ce indică locul de instalare a bateriei, și anume în podeaua automobilului.

Pregătit pentru cotidian.

Audi Q6 e-tron5 impresionează cu puterea sa de tracțiune de 2.400 de kilograme și cu spațiul interior generos, ce dispune de numeroase compartimente de depozitare, atât în portbagajul din față, cât și în cel din spate, precum și în habitaclu.

Automobilul electric polivalent.

Luați loc și bucurați-vă de accelerația lină ce crește confortul la bordul modelului Audi Q6 e-tron5. Iar performanțele sale electrice avansate, sunt susținute și de sistemele de asistență a șoferului15, precum și de numeroasele moduri de condus. Confortul și agilitatea pot fi accentuate și mai mult cu suspensiile pneumatice adaptive6.

edition one6.

Vopsite în Gri Magnet sau Albastru Ascari metalizat, cele două modele edition one6 rafinează Audi Q6 e-tron5 cu detalii speciale, precum elementele de design S line, grila frontală vopsită în culoarea caroseriei, jante de 21 de inchi, etriere roșii, faruri Matrix LED plus cu carcase întunecate, blocuri optice spate cu LED pro și pachetul exterior negru.

Audi exclusive22

Faceți un unicat din automobilul dumneavoastră Audi Q6 e-tron5! Cu Audi exclusive22, automobilul dumneavoastră vă va reflecta cu fidelitate personalitatea, putând deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră.

 

O ofertă la fel de variată ca viața.

Apelând la gama Accesoriilor Originale Audi23, puteți amplifica și mai bine caracterul polivalent al automobilului dumneavoastră. Dotările practice și accentele de design din această gamă vă permit să adaptați automobilul până la cel mai mic detaliu preferințelor și necesităților dumneavoastră. Oricând vă este necesar.