Audi Logo
Stories of Progress
Menu

Prezentare generală

SQ6 SUV e-tron

Autonomie de până la

598

km1

Încarcă o autonomie de până la

250

km

in 10 min2

Încărcare de la 10% la 80% în

21

min2

la o puterea maximă de încărcare în curent continuu de până la 270 kW2

Audi Q8 e-tron Heckansicht

Electric. Și rafinat cu nenumărate detalii fascinante.

Noul Audi SQ6 e-tron⁶ are tot ceea ce este necesar pentru a naște pasiuni, impresionând cu conduita sa dinamică longitudinală și laterală desăvârșită, cu sunetul exterior incitant și cu puterea sa de tracțiune excelentă, datorată, printre altele, sistemului quattro electric.

Putere de până la

360

kW3

Conform UN-GTR.21

Accelerare (0-100 km/h) în modul Launch Control în până la

4,3

sec.4

Capacitatea bateriei (netă)

Capacitatea bateriei (netă)

94,9

Nm5

Performanțe energ(et)ice.

Bateria litiu-ion subțire de 800 volți7este inima automobilului și impresionează cu performanțe avansate extraordinare, atât la încărcare, cât și la propulsie.

Concept nou pentru interior.

Descoperiți noul design interior futurist, la care se face observată structurarea pe două niveluri. Atât în partea de sus, cât și în cea de jos diferite elemente sunt finisate cu microfibră Dinamica8 9, de la panourile portierelor, la planșa de bord și consola centrală. Scaunele Sport din față8confirmă caracterul sportiv al modelului.

 
 

Bucurați-vă de gama largă de aplicații populare, precum Amazon Music11, Spotify sau YouTube, direct din sistemul MMI al automobilului dumneavoastră Audi, fără a avea nevoie de smartphone. Alexa, serviciul vocal de la Amazon, vă permite, de pildă, să ascultați știrile, să accesați previziunile meteo sau rezultatele competițiilor sportive sau să ascultați muzică și multe altele.

Notă: În imagine: Q6 SUV e-tron22.

 

Designul emană energie.

Finisat în culoarea Gri Daytona pearleffect8, Audi SQ6 e-tron6 își etalează expresiv caracterul de sportiv, cu elemente S specifice, precum emblemele S și barele de protecție cu design tipic, precum și cu pachetul Exterior Negru8.

Pregătit pentru cotidian.

Audi SQ6 e-tron6impresionează cu puterea sa de tracțiune de 2.400 de kilograme și cu spațiul interior generos ce dispune de numeroase compartimente de depozitare, atât în portbagajul din față, cât și în cel din spate, precum și în habitaclu.

Performanțe electrizante.

Bateria litiu-ion7 performantă permite autonomii de până la 598 km1 și încărcare rapidă la până la 270 kW (DC)2. Funcția de planificare a rutelor pentru e-tron12și funcția Plug & Charge13 vă sunt ajutoare de nădejde atunci când doriți să încărcați mașina în călătorii

Audi exclusive14.

Faceți un unicat din automobilul dumneavoastră Audi SQ6 e-tron6! Cu Audi exclusive14, automobilul dumneavoastră vă va reflecta cu fidelitate personalitatea, putând deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Puteți alege din portofoliul amplu de culori, de pildă, culoarea din Individual Gri Nardo.