Audi Logo
Stories of Progress
Menu

Functions on Demand - la fel de flexibile ca viața dumneavoastră

Automobilul potrivit, la momentul potrivit al vieții dumneavoastră. Cu Functions on Demand aveți posibilitatea de a reacționa flexibil la schimbarea condițiilor, pentru că astfel puteți achiziționa anumite funcții chiar și după ce automobilul v-a fost livrat. Procedura de comandă din myAudi este deosebit de facilă, iar apoi, după ce veți reporni automobilul, dotările vor fi deja disponibile în automobilul dumneavoastră. Astfel puteți să vă adaptați automobilul cu flexibilitate, în funcție de schimbările din viața dumneavoastră.

Beneficiați de inovațiile de ultimă oră

Funcții la cerere

Dinamic

Puteți comanda anumite dotări chiar și după ce v-a fost livrat automobilul, bucurându-vă de tehnologii avangardiste.

Termene flexibile

Individual

Funcția potrivită la momentul potrivit. Alegeți perioada pe care doriți să folosiți dotarea, în funcție de necesități.

Comandă din myAudi

Confortabil

Comandă rapidă și facilă din myAudi.

 

Functions on Demand: Aspecte generale

 

Functions on Demand: Extindere

Functions on Demand: Comandă

 

Functions on Demand: Înregistrarea în myAudi

 

Functions on Demand pe scurt

Functions on Demand vă oferă o gamă largă de funcții cu care vă puteți dota oricând automobilul, chiar și după ce l-ați comandat deja. Aceste funcții pot fi cumpărate simplu și rapid, din myAudi. Mai mult: beneficiați de flexibilitate deplină, pentru că dacă mai întâi doriți doar să testați funcția, o puteți comanda pentru început pe o perioadă de probă de o lună plătind doar 5 lei. În prezent, funcțiile on-demand sunt disponibile pentru Audi A3 (începând cu MJ 2021), Audi A4 (începând cu MY 2020), Audi A5 (începând cu MY 2020), A6 (începând cu MY 2021), A7 (începând cu MY 2021), Audi Q4 e-tron (începând cu MJ 2023), Q5 (începând cu MY 2021), Q7 (începând cu MY 2021), Q8 (începând cu MY 2021), Audi Q8 e-tron (începând cu MJ 2023), Audi e-tron GT (începând cu MJ 2022) și Audi e-tron (începând cu MY 2020). MY este acronimul pentru Model Year, adică anul de fabricație de serie.

Audi A3 (începând cu MJ 2021)*

 • Asistent adaptiv conducere
 • Audi Smartphone Interface
 • MMI navigation plus cu MMI touch
 • Asistent fază lungă
 • Recunoaștere indicatoare rutiere prin camera video

Audi A4 (începând cu MY 2020)*

 • Audi smartphone interface
 • MMI Navigation plus inclusiv Audi connect
 • Recepția radio digitală

Audi A5 (începând cu MY 2020)*

 • Audi smartphone interface
 • MMI Navigation plus inclusiv Audi connect
 • Recepția radio digitală

Audi A6 (începând cu MY 2021)*

 • Audi smartphone interface
 • Asistentul pentru parcare

Audi A7 (începând cu MY 2021)*

 • Audi smartphone interface
 • Asistentul pentru parcare

Audi Q4 e-tron (începând cu MJ 2023)*

 • Audi Smartphone Interface
 • Asistent adaptiv conducere
 • Audi virtual cockpit plus
 • Aer condiţionat automat de lux cu 2 zone
 • MMI Navigation plus cu MMI touch

Audi Q5 (începând cu MY 2021)*

 • Audi smartphone interface
 • MMI Navigation plus inclusiv Audi connect

Audi Q7 (începând cu MY 2021)*

 • Audi smartphone interface
 • Asistentul pentru parcare

Audi Q8 (începând cu MY 2021)*

 • Audi smartphone interface
 • Asistentul pentru parcare

Audi e-tron (începând cu MY 2020)*

 • Audi smartphone interface
 • Recepția radio digitală
 • Asistentul pentru parcare
 • Pachetul Matrix LED
 • Pachetul de funcții de iluminare

Audi Q8 e-tron (începând cu MJ 2023)*

 • Audi Smartphone Interface
 • Recepția radio digital
 • Asistentul pentru parcare
 • Pachetul Matrix LED
 • Pachetul de funcții de iluminare

Audi e-tron GT (începând cu MJ 2022)*

 • Pachetul Matrix LED

* Disponibilitatea dotărilor poate să varieze în funcție de modelul de automobil. Vă rugăm să vă înregistrați pe myAudi pentru a verifica disponibilitatea specifică automobilului dumneavoastră.

Termene de valabilitate flexibile, adaptate necesarului dumneavoastră

Pentru cei spontani

O lună*

Pentru cei care planifică

Un an

Pentru cei hotărâți

Lifetime

Fără limite

* Funcția poate fi testată o singură dată timp de o lună de către fiecare utilizator principal nominalizat, la prețul de doar 5 lei/lună. Aceasta este posibil pentru max. 2 utilizatori principali per an și per automobil.

Funcțiile*

Audi smartphone interface

Cu Functions on Demand puteți comanda Audi smartphone interface chiar și după achiziția automobilului dumneavoastră Audi, atunci când doriți să beneficiați de cele mai actuale informații în călătoriile cu automobilul și doriți să aveți acces la aplicațiile smartphone-ului. Puteți totodată alege și perioada pentru care doriți să beneficiați de această dotare, iar procedura de comandă este foarte simplă. Astfel veți putea păstra privirea îndreptată spre carosabil când conduceți, beneficiind totuși de funcționalitățile smartphone-ului cu care v-ați familiarizat.

MMI Navigation plus cu MMI touch inclusiv Audi connect Navigation și Infotainment

Plănuiți o călătorie prin orașe pe care nu le cunoașteți foarte bine? Decât să vă pierdeți timpul prețios rătăcind pe drumuri necunoscute, mai bine folosi navigația, care vă va îndruma fără ezitare spre destinația dorită. Dar de unde puteți să procurați din scurt un dispozitiv de navigație? Cu funcțiile on-demand așa ceva nu mai constituie nicio problemă, pentru că din myAudi puteți comanda rapid și simplu MMI Navigation plus cu MMI touch, inclusiv Audi connect Navigation și Infotainment. Astfel veți putea pleca imediat pe drumul cel bun!

Recepție radio digitală DAB

Ni se întâmplă tuturor: în oraș avem posturile de radio preferate, dar la drum lung mereu trecem prin porțiuni în care rămânem fără recepție. Sau la trecerea prin tunel, recepția se întrerupe chiar în mijlocul melodiei preferate. Cu Functions on- Demand așa ceva nu mai constituie nicio problemă, pentru că acum puteți comanda oricând recepția radio digitală DAB, din myAudi. La scurt timp după aceea veți putea să vă bucurați de călătorii plăcute, cu postul preferat, la bordul automobilului dumneavoastră Audi.

 

Asistentul pentru parcare

Când vă aflați într-un oraș necunoscut este adeseori dificil să găsiți un loc de parcare liber. Iar apoi locul găsit este prea mic sau poate este doar accesul la o curte. Vă îndepărtați tot mai mult de adresa de destinație... Dar cu funcțiile on-demand, nu vă veți mai pierdere răbdarea în asemenea situații, pentru că puteți comanda rapid și simplu asistentul pentru parcare, iar acesta vă va afișa locurile de parcare potrivite de-a lungul drumului. Astfel puteți porni relaxat la drum spre noi orașe.

Pachetul Matrix LED

La achiziția automobilului dumneavoastră Audi ați ales o funcție de iluminare clasică, dar ulterior ați vrea totuși să testați și ceva nou, deoarece conduceți des pe autostradă sau șosea? Nicio problemă! Funcțiile on-demand vă oferă posibilitatea de a testa tehnologiile, ca de pildă pachetul Matrix LED.

Pachetul de funcții de iluminare

Aveți în plan un drum mai lung pe timp de noapte și doriți să fiți bine pregătit, beneficiind de iluminarea optimă a carosabilului? Trebuie doar să comandați, simplu și rapid, pachetul de funcții de iluminare din myAudi, pe perioada dorită. Astfel veți putea profita de vizibilitate mai bună pe timp de noapte, deoarece lumina va fi adaptată permanent la condițiile de drum.

Asistent pentru faza lungă

Doriți să țineți totul sub observație și în timpul deplasărilor pe timp de noapte? În deplasările pe timp de noapte, asistentul pentru faza lungă preia sarcina de rutină a pornirii și opririi fazei lungi. Prin pornirea și oprirea automată, în funcție de situație a fazei lungi, vizibilitatea șoferului este îmbunătățită și se asigură astfel un plus de confort.

Identificarea indicatoarelor rutiere bazată pe camera video

Dacă doriți să nu pierdeți perspectiva în jungla panourilor rutiere în timpul deplasării – cu Functions on Demand puteți achiziționa și după cumpărarea autovehiculului prin myAudi recunoașterea indicatoarelor rutiere pentru o perioadă selectată.

Asistent adaptiv pentru viteză

Asistentul adaptiv pentru viteză vă ajută în timpul deplasării în modelul dumneavoastră Audi să păstrați o viteză constantă și distanța necesară față de autovehiculul care rulează în față. Nu trebuie decât să alegeți durata de derulare dorită și să rezervați asistentul prin myAudi și ulterior pentru modelul dumneavoastră Audi.

* Disponibilitatea dotărilor poate să difere în funcție de modelul de automobil. Vă rugăm să vă înregistrați pe myAudi pentru a verifica disponibilitatea specifică automobilului dumneavoastră.

 

Doar câțiva pași până la dotarea ideală

Vă interesează una dintre dotările oferite de Functions on Demand? O puteți cumpăra simplu și fără complicații, în doar câțiva pași, din myAudi: Dacă automobilul dumneavoastră este compatibil cu funcțiile on-demand, Magazinul pentru Funcții on-demand vă va fi afișat automat în myAudi. Iată cum trebuie să procedați:

La prima dumneavoastră comandă, ca de pildă la activarea lunii de probă la doar 5 lei, trebuie să introduceți mai întâi informațiile pentru facturare și plată.

Pasul 1

Autentificați-vă în calitate de utilizator principal sau secundar în myAudi, folosid un cont myAudi verificat.

Pasul 2

Adăugați un automobil compatibil cu funcțiile on-demand, în baza seriei de caroserie (codul VIN).

Pasul 3

Selectați funcția dorită, inclusiv perioada de valabilitate. Când veți reporni automobilul, funcția va fi deja activă, astfel încât o veți putea utiliza imediat.

 

Verificați disponibilitatea

Prin intermediul aplicației myAudi aveți posibilitatea de a alege flexibil și fără complicații diferitele funcții ale Functions on Demand - și după cumpărarea autovehiculului! Savurați o nouă libertate și rezervați simplu și de oriunde echiparea Functions on Demand corespunzătoare pentru autovehiculul dumneavoastră prin intermediul aplicației myAudi.

 

Întrebări frecvente (FAQ)

 

Condiții

Automobilele compatibile cu funcțiile on-demand au deja instalate ca dotare standard la bord hardware-ul și soft-urile necesare.

Înainte de achiziție, compatibilitatea este verificată prin tehnologie over-the-air.

Perioada de valabilitate

Puteți alege dintre diferitele perioade de valabilitate, perioada care corespunde cel mai bine necesităților dumneavoastră personale. Puteți opta astfel pentru activarea pe o lună, pe un an sau puteți alege activarea permanentă.

Da, puteți comanda din nou aceleași funcții on-demand (în sensul prelungirii valabilității din myAudi): - cu 10 zile înainte de expirarea termenului de valabilitate al comenzii existente (dacă dotarea are o perioadă de valabilitate ≤ 12 luni) - cu 20 zile înainte de expirarea termenului de valabilitate al comenzii existente (dacă dotarea are o perioadă de valabilitate > 12 luni)

Pentru început puteți opta și pentru o perioadă de probă de o lună. Fiecare funcție poate fi testată o singură dată, timp de o lună, de către fiecare utilizator principal nominalizat, la prețul de 1 euro. Aceasta este posibil pentru max. 2 utilizatori principali per an și per automobil. Veți putea prelungi apoi valabilitatea, încă de pe parcursul acestei luni. Luna de probă poate fi activată doar pe o perioadă de max. 6 luni de la nominalizarea utilizatorului principal.

Comandarea, activarea și condițiile de utilizare

Puteți comanda dotări din gama funcțiilor on-demand din  myAudi.

Activarea dotărilor pe care le-ați comandat din gama funcțiilor on-demand se realizează prin tehnologie "over-the-air". Condiții: Pentru a activa dotarea, automobilul dumneavoastră trebuie să fie on-line (automobilul trebuie să dispună de recepție mobilă, iar modul Privacy nu poate fi activat). După finalizarea comenzii, automobilul trebuie repornit.

De regulă, activarea în automobil se face imediat după achiziție (în decursul câtorva minute). În cazuri izolate, poate fi nevoie de puțin mai mult timp (1-2 ore). Funcția va fi disponibilă integral încă după următoarea repornire a automobilului.

1) myAudi: Setări cont >> Comenzi 2) În sistemul MMI al automobilului: funcția comandată este vizibilă la secțiunea "Achiziții" Condiții: Automobilul dumneavoastră trebuie să aibă conexiune la internet și este nevoie ca automobilul să fie repornit. Mesajul de înștiințare cu privire la descărcarea necesară activării funcției se afișează în sistemul MMI. Funcția este apoi vizibilă la secțiunea "Achiziții".

Puteți vedea dotarea comandată din gama funcțiilor on-demand în aplicația myAudi sau pe portalul myAudi, în meniul Setări cont >> Comenzi sau direct în sistemul MMI al automobilului, la secțiunea "Achiziții".

Funcțiile on-demand comandate sunt rezervate exclusiv seriei de șasiu a automobilului pentru care a fost făcută comanda, dar nu și respectivului utilizator myAudi.

Modificarea utilizatorului principal Audi connect nu influențează comenzile funcțiilor on-demand și nici perioada lor de valabilitate.

Comanda funcțiilor on-demand este valabilă pentru automobilul pentru care a fost făcută, deci este atribuită exclusiv seriei de șasiu și perioadei de valabilitate pentru care a fost făcută. La vânzarea automobilului, funcțiile comandate și restul perioadelor lor de valabilitate rămân active în automobil și pot fi vândute împreună cu automobilul.

Suport

În cazul în care întâmpinați probleme tehnice, vă rugăm să vă adresați colegilor echipei

sau

Dreptul de reziliere

La achiziția funcțiilor on-demand aveți drept de reziliere conform legii.

Facturarea și plata

Pentru fiecare dotare achiziționată ca funcție on-demand veți primi o factură separată.

Procentul taxei pe valoare adăugată corespunde țării pe care ați introdus-o la adresa de facturare.

* Disponibilitatea funcțiilor on-demand variază în funcție de model. În Magazinul pentru Funcții on-demand din myAudi veți găsi lista exactă de funcții on-demand disponibile pentru automobilul dumneavoastră. Informații suplimentare sunt disponibile pe această pagina web și la distribuitorul dumneavoastră Audi.