Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri

Video-uri explicative despre produsele Audi

Aici explicăm dotările și funcțiile automobilelor, în termeni clari și simpli.

undefined: undefined undefined: undefined Disponibilitatea anumitor funcții și dotări prezentate aici poate varia în funcție de modelul de automobil ales și de nivelul său de echipare. O parte dintre aceste funcții și dotări sunt incluse în dotarea standard, iar altele sunt oferite contra-cost, ca dotări opționale. Imaginile au exclusiv rolul de a prezenta și explica funcțiile, care pot arăta diferit la diferite modele sau linii de echipare comparativ cu ceea ce vedeți la autovehiculele din imagini. Este, de asemenea, posibil ca versiunile de soft să varieze la anumite automobile față de cele prezentate aici.

Fie că tocmai ați cumpărat un Audi nou sau pur si simplu doriți să explorați tehnologiile noastre de ultimă oră, în aceste clipuri explicative veți găsi o sumedenie de informații utile și interesante. Totul este descris succint și la obiect. Video-urile sunt împărțite pe următoarele teme: Audi connect și navigație, Display-uri și comenzi, Sisteme de asistență, Dotările interiorului, Încărcarea automobilelor electrice și a celor hibride plug-in și Tehnologii de iluminare.

O parte dintre imaginile din materialele video următoare servesc doar ca exemplu și pot conține specificații diferite față de cele disponibile în România. Este, de asemenea, posibil ca aceste imagini să nu reflecte cu precizie prețul indicat.

Subiecte