Audi Logo
Meniu

Video-uri explicative despre produsele Audi

Sisteme de asistență

undefined: undefined undefined: undefined Disponibilitatea anumitor funcții și dotări prezentate aici poate varia în funcție de modelul de automobil ales și de nivelul său de echipare. O parte dintre aceste funcții și dotări sunt incluse în dotarea standard, iar altele sunt oferite contra-cost, ca dotări opționale. Imaginile au exclusiv rolul de a prezenta și explica funcțiile, care pot arăta diferit la diferite modele sau linii de echipare comparativ cu ceea ce vedeți la autovehiculele din imagini. Este, de asemenea, posibil ca versiunile de soft să varieze la anumite automobile față de cele prezentate aici.

Sisteme de asistență*

Cu sistemele de asistență Audi beneficiați de și mai mult confort la drum lung, precum și de siguranță crescută în situații periculoase. Astfel, de pildă, asistenții de la bord vă ajută să mențineți banda de rulare, să frânați rapid în caz de pericol sau să țineți evidența indicatoarelor de circulație, pentru a nu depăși viteza regulamentară. Pentru a vă putea oferi toate aceste funcții, Audi a implementat și interconectat diferite tehnologii ingenioase de ultimă oră. În următoarele materiale video vă arătăm care sunt sistemele noastre de asistență și cum anume funcționează acestea.

*Disponibilitatea anumitor funcții și dotări prezentate aici poate varia în funcție de modelul de automobil și de nivelul său de echipare. O parte dintre aceste funcții și dotări sunt incluse în dotarea standard, iar altele sunt oferite ca dotări opționale, contra-cost. Imaginile au exclusiv rolul de a prezenta și explica funcțiile care pot arăta diferit la anumite modele sau linii de echipare, comparativ cu ceea ce vedeți la autovehiculele din imagini. Este, de asemenea, posibil ca versiunile de soft să varieze la anumite automobile față de cele prezentate aici.

 

Configurarea sistemelor de asistență a șoferului

Asistentul pentru intersecții

Audi drive select

Direcția integrală dinamică

Asistentul pentru vizibilitatea nocturnă