Audi Logo
Meniu

Încărcare facilă

Aici găsiți toate informațiile cu privire la încărcarea automobilelor. Oferind o gamă largă de modele cu propulsie pur electrică și numeroase modele hibride plug-in, Audi a devenit în ultimii ani un furnizor consacrat de mobilitate electrică. Descoperiți aici universul mobilității electrice. Cum puteți integra simplu și inteligent încărcarea automobilului în viața dumneavoastră de zi cu zi? Am structurat răspunsurile aici, pe diverse categorii de subiecte.

 

De cât timp am nevoie pentru încărcare?

Durata necesară încărcării bateriei poate varia în funcție de diferiți factori, ca de pildă de temperatura exterioară, de ștecherul utilizat conform standardelor naționale și de utilizarea funcției de climatizare staționară (de ex. funcția de climatizare controlată de la distanță). La utilizarea unor ștechere casnice clasice, puterea de încărcare va fi limitată de sistemul e-tron de încărcare.

 
 

Video-uri explicative: Încărcarea

Urmărind aceste clipuri explicative veți găsi o sumedenie de informații utile și interesante despre încărcare. Totul este descris succint și la obiect.

 

Întrebări frecvente

Găsiți aici întrebările puse frecvent despre încărcarea automobilelor electrice. Clarificăm aici aspecte precum abrevieri, detalii despre e-tron Charging Service, rețeaua IONITY, prize și conectoare sau punctele publice de încărcare.