Audi Logo
Meniu

Servicii financiare

Cu serviciile de finanțare și de asigurare oferite de Porsche Finance Group România, finanțator oficial al mărcii Audi, obțineți totul dintr-o singură sursă: o gamă personalizată de finanțare și servicii, precum credit auto, leasing financiar, leasing operațional, asigurări și management de flote.Totodată, utilizând aceste servicii, puteți economisi nu doar timp, ci și bani. Indiferent dacă sunteți persoană fizică sau juridică, drumul către noul dumneavostră Audi poate fi foarte simplu de parcurs.

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul oficial:

Finanțare

Diferența dintre "a vrea" și "a avea" mașina visurilor dumneavoastră este acel pas crucial de a transforma dorința în realitate. Ne propunem să vă ajutăm să faceți acest pas și să vă apropiați de obiectivul dumneavoastră de a avea autovehiculul dorit.

Asigurare

Prin Porsche Finance Group România puteți apela la asigurători intermediari pentru asigurarea obligatorie (RCA) sau asigurare CASCO direct prin Porsche Asigurări. Asigurările auto pot fi achiziționate individual pentru mașina pe care o dețineți deja sau împreună cu noul vehicul achiziționat prin programele de finanțare.

Ofertă financiară

Porsche Finance Group România sărbătorește 25 de ani cu o ofertă financiară exclusivă.

Finanțează-ți mașina Audi preferată și beneficiază de un super bonus financiar, adaptat în funcție de model și asigurătorul CASCO.

Calculator rată

Acum vă puteți configura simultan autovehiculul și finanțarea.