Audi Logo
Stories of Progress
Menu

Stories of Progress

Pentru Audi, viitorul este o atitudine. Este vorba despre facilitarea inovației, promovarea progresului cu curaj și formarea astfel a lumii mobilității. Experimentați cum Audi modelează deja acest viitor în diferite domenii tematice: de la tehnologie la design, durabilitate și stil de viață. Lăsați-vă inspirați de poveștile progresului.

Tehnologie

Progres prin tehnologie. Cu tehnologie progresivă și creativitate pasionată, se creează vehicule și soluții fascinante pentru prezent. Descoperiți de ce inovațiile sunt cheia succesului.

Viitor

Audi creează viziuni și concepte inovatoare pentru un viitor captivant. Nicăieri nu este acest lucru mai tangibil decât în vehiculele concept1 ale mărcii. Aceste povești vă aduc mai aproape de viața de mâine.

 

Design

Designul ideal, care conferă funcționalității interioare și exterioare o estetică uimitoare și emoțională: Audi nu creează doar forme fascinante, ci și spații pentru experiențe. Iată cum se conturează viitorul.

Durabilitate

Audi acționează consecvent și sustenabil - dintr-o convingere profundă. Aflați cum Audi modelează transformarea către o mobilitate curată și oferă un impuls pentru schimbările sociale.

 

Lifestyle

Inspiratia inspiră: Lucruri extraordinare se nasc atunci când limitele sunt puse sub semnul întrebării, când lucruri noi sunt experimentate și devin brusc realitate. Aflați aici ce motivează oamenii în sport, artă și muzică.

Audi Sport

Inspirat de provocări: De la Neuburg an der Donau până în deșertul Arabiei Saudite, de la traseele legendare până la pistele exotice de raliu, de la quattro la e-tron - experimentați fascinația motorsportului2 alături de Audi Sport.

Evenimente viitoare

Salone del Mobile.Milano

15.4.2024

Milano

Beijing Motor Show

25.4.2024

Peking

Greentech Festival Berlin

15.5.2024

Berlin