Audi Logo
Meniu

Video-uri explicative despre produsele Audi

Încărcarea

undefined: undefined undefined: undefined Disponibilitatea anumitor funcții și dotări prezentate aici poate varia în funcție de modelul de automobil ales și de nivelul său de echipare. O parte dintre aceste funcții și dotări sunt incluse în dotarea standard, iar altele sunt oferite contra-cost, ca dotări opționale. Imaginile au exclusiv rolul de a prezenta și explica funcțiile, care pot arăta diferit la diferite modele sau linii de echipare comparativ cu ceea ce vedeți la autovehiculele din imagini. Este, de asemenea, posibil ca versiunile de soft să varieze la anumite automobile față de cele prezentate aici.

Încărcarea

Cu Audi e-tron puteți călători 100% electric. Ca alternativă, Audi vă oferă și modelele sale TFSI e, adică opțiunile hibride plug-in. Cu acestea puteți să vă deplasați pur electric pe distanțe mai scurte, fără să faceți uz de motorul cu ardere internă. Atât pentru automobilele pur electrice, cât și pentru cele hibride plug-in, aveți nevoie de curent electric pentru a reîncărca bateria. Puteți folosi în acest sens rețeaua electrică de acasă sau stațiile de încărcare publice. Audi vă oferă și în acest domeniu servicii optimizate, precum e-tron Charging Service. Aici aflați detalii despre serviciile noastre menite să vă asigure confortul deplin.

Disponibilitatea anumitor funcții și dotări prezentate aici poate varia în funcție de modelul de automobil și de nivelul său de echipare. O parte dintre aceste funcții și dotări sunt incluse în dotarea standard, iar altele sunt oferite ca dotări opționale, contra-cost. Imaginile au exclusiv rolul de a prezenta și explica funcțiile care pot arăta diferit la anumite modele sau linii de echipare, comparativ cu ceea ce vedeți la autovehiculele din imagini. Este, de asemenea, posibil ca versiunile de soft să varieze la anumite automobile față de cele prezentate aici.

 

Audi e-tron în viața de zi cu zi

Încărcarea modelelor hibride plug-in

Încărcarea de la stațiile publice

Cablul de încărcare Mode 3

e-tron Charging Service

e-tron Charging Service - Cum se face încărcarea?

e-tron Charging Service - Portalul on-line și aplicația myAudi

Blocarea și deblocarea cablului de încărcare

Încărcarea cu sistemul e-tron connect

Sistemul compact de încărcare e-tron

Încărcare imediată cu sistemul compact de încărcare e-tron.

Încărcarea în funcție de condițiile locale

Curentul alternativ și curentul continuu

Recuperarea energiei de frânare

Funcția de climatizare staționară Confort

Încărcați mașina de acasă

Setări pentru încărcare

Sistemul de încărcare e-tron connect