Audi Logo
Meniu

Pachetul funcții de iluminare

Pachetul de funcții de iluminare¹ asigură o mai bună vizibilitate pe timp de noapte, deoarece dispune de funcția de adaptare a luminilor la condițiile de drum (oraș, autostradă/șosele, viraje și intersecții).

Perioadele de valabilitate pentru pachetul de funcții de iluminare

Pentru cei spontani

O lună*

luni

Pentru cei care planifică

Un an

ani

Pentru cei hotărâți

Lifetime

Fără limite

* Funcția poate fi testată o singură dată, timp de o lună, de către fiecare utilizator principal nominalizat, la doar 5 lei/lună. Aceasta este posibil pentru max. 2 utilizatori principali per an și per automobil. Prețurile afișate în myAudi la momentul achiziției sunt obligatorii din punct de vedere juridic. Prețurile pot varia în funcție de automobil și de dotări.

Cum funcționează pachetul de funcții de iluminare?

LED-urile farurilor asigură la acest pachet și funcția de iluminare dinamică în viraje. Iar în baza datelor preluate din sistemul de navigație, farurile pot reacționa deja cu puțin timp înainte de rotirea volanului. Vizibilitatea excelentă la conducerea automobilului dumneavoastră Audi este asigurată și de cele trei moduri diferite de iluminare: pentru oraș, autostradă și șosele. Animația futuristă nouă a luminilor la executarea secvenței luminoase Coming Home/Leaving Home va impresiona de fiecare dată din nou. Încercați și dumneavoastră: adăugați Pachetul de funcții de iluminare din gama funcțiilor on-demand la configurația automobilului dumneavoastră Audi, pentru a testa în ce măsură vă satisface pretențiile.

Disponibilitatea dotărilor poate să varieze în funcție de modelul de automobil. Vă rugăm să vă înregistrați pe myAudi pentru a verifica disponibilitatea pentru automobilul dumneavoastră.

Confort

Achiziție flexibilă, în funcție de necesar

Eficiență

O mai bună iluminare a virajelor, datorită farurilor pivotante cu xenon

Siguranță

Vizibilitate mai bună pe timp de noapte, datorită adaptării luminii la condițiile de drum

Condiții pentru comandare

Pentru a putea utiliza Pachetul de funcții de iluminare din gama funcțiilor on-demand, aveți nevoie de un e-tron (începând cu anul de producție de serie 2020), precum și de:

  • un cont myAudi verificat, folosit ca utilizator principal sau secundar
  • compatibilitatea automobilului dumneavoastră cu funcțiile on-demand

Observații cu caracter juridic

1 Pentru informații privind disponibilitatea în diferite țări, vă rugăm să consultați distribuitorul dumneavoastră Audi. 2 Funcția poate fi testată o singură dată pe o perioadă de o lună, de către fiecare utilizator principal nominalizat, la doar 5 lei/lună. Aceasta este posibil pentru max. 2 utilizatori principali per an și per automobil.