Audi Logo
Stories of Progress
Menu

Asistentul pentru parcare

Cu asistentul pentru parcare¹, beneficiați de un plus considerabil de confort, fiind asistat la controlul adecvat al direcției pentru manevrele de parcare și de ieșire din parcare. Iar senzorii cu ultrasunete caută locurile de parcare paralele și perpendiculare potrivite.

Perioadele de valabilitate pentru asistentul pentru parcare

Pentru cei spontani

O lună*

luni

Pentru cei care planifică

Un an

ani

Pentru cei hotărâți

Lifetime

Fără limite

* Funcția poate fi testată o singură dată, timp de o lună, de către fiecare utilizator principal nominalizat, la doar 5 lei/lună. Aceasta este posibil pentru max. 2 utilizatori principali per an și per automobil. Prețurile afișate în myAudi la momentul achiziției sunt obligatorii din punct de vedere juridic. Prețurile pot varia în funcție de automobil și de dotări.

Cum funcționează asistentul pentru parcare?

Asistentul vă ajută la manevrele de parcare și de ieșire din parcare, controlând direcția în mod adecvat. În prealabil, senzorii cu ultrasunete caută locurile de parcare paralele și perpendiculare adecvate. Sistemul calculează traiectoria optimă a manevrelor de parcare pentru locurile de parcare perpendiculare (față și spate). Pentru locurile de parcare paralele, sistemul calculează atât traiectoria de parcare, cât și pe cea de ieșire de pe locul de parcare. Manevrarea direcției este astfel preluată de sistem. Șoferul trebuie doar să schimbe treptele de viteză conform instrucțiunilor de pe display, să accelereze, frâneze și să monitorizeze procesul de parcare. Afișajul poate avertiza la obstacole laterale, în funcție de unghiul de bracare, afișând traiectoria. Sunt suportate și manevre de parcare din mai multe mișcări. Activarea funcției de căutare a locurilor de parcare se face pe display-ul inferior, iar cu asistentul pentru parcare activat, pe display-ul superior. Încercați și dumneavoastră: adăugați asistentul pentru parcare din gama funcțiilor on-demand la configurația automobilului dumneavoastră Audi, pentru a testa în ce măsură vă satisface pretențiile.

Disponibilitatea dotărilor poate să varieze în funcție de modelul de automobil. Vă rugăm să vă înregistrați pe myAudi pentru a verifica disponibilitatea pentru automobilul dumneavoastră.

Confort

Achiziție flexibilă, în funcție de necesar

Eficiență

Caută locurile de parcare de-a lungul rutei, folosind senzorii cu ultrasunete

Siguranță

Manevre sigure de parcare și de ieșire de pe locul de parcare, chiar și pe locurile de dimensiuni mici

 

Condiții pentru comandare

Pentru a utiliza asistentul pentru parcare din gama funcțiilor on-demand, aveți nevoie de un Audi A6 (începând cu MY 2021), Audi A7 (începând cu MY 2021), Audi Q7 (începând cu MY 2021), Audi Q8 (începând cu MY 2021) sau un e-tron (începând cu MY 2020). MY este acronimul pentru Model Year, adică anul de fabricație de serie. De, asemenea, aveți nevoie de:

  • un cont myAudi verificat, folosit ca utilizator principal sau secundar
  • compatibilitatea automobilului dumneavoastră cu funcțiile on-demand

Observații cu caracter juridic

1 Audi nu poate influența care aplicații anume pot fi afișate prin  intermediul Audi smartphone interface. Provider-ul fiecărei aplicații este responsabil de conținutul și datele afișate de aplicațiile sale. 2 Pentru informații privind disponibilitatea în diferite țări, vă rugăm să consultați distribuitorul dumneavoastră Audi. 4 Funcția poate fi testată o singură dată pe o perioadă de o lună, de către fiecare utilizator principal nominalizat, la doar 5 lei/lună. Aceasta este posibil pentru max. 2 utilizatori principali per an și per automobil. 5 Toate prețurile includ TVA. Prețurile afișate în myAudi la momentul achiziției au caracter obligatoriu din punct de vedere juridic.