Audi Logo
Meniu

Recepția radio digitală DAB

Luați-vă adio de la căderile de recepție. De acum sunetul va fi clar, fără perturbații. Căci cu Recepția radio digitală din gama funcțiilor on-demand, puteți recepționa alături de posturile radio analogice și pe cele digitale, conforme cu standardul DAB, inclusiv DAB+ și DMB Audio. De asemenea, recepția radio digitală vă furnizează și informații adiționale precum artistul interpret și titlul melodiei. Iar al doilea tuner DAB cu antenă DAB caută permanent frecvențe alternative de emisie ale postului ascultat și totodată actualizează lista de posturi.

Perioadele de valabilitate pentru recepția radio digitală DAB

Pentru cei spontani

O lună*

luni

Pentru cei care planifică

Un an

ani

Pentru cei hotărâți

Lifetime

Fără limite

* Funcția poate fi testată o singură dată, timp de o lună, de către fiecare utilizator principal nominalizat, la doar 5 lei/lună. Aceasta este posibil pentru max. 2 utilizatori principali per an și per automobil. Prețurile afișate în myAudi la momentul achiziției sunt obligatorii din punct de vedere juridic. Prețurile pot varia în funcție de automobil și de dotări.

Cum funcționează recepția radio digitală DAB?

Recepția radio digitală permite, alături de recepția posturilor radio analogice disponibile, și recepția la calitate ridicată a posturilor digitale (standardul DAB, inclusiv DAB+ și DMB Audio). Iar al doilea tuner DAB cu o a doua antenă DAB caută permanent frecvențe alternative de emisie ale postului ascultat și actualizează în același timp și lista de posturi. Funcția de recepție radio digitală din gama funcțiilor on-demand asigură recepție radio digitală la calitate excelentă și vă furnizează totodată informații interesante, precum interpretul și titlul melodiei, plus alte informații adiționale, prezentate sub formă de slide show (de ex. album, informații meteo). Încercați și dumneavoastră: adăugați funcția de recepție radio digitală cu funcțiile on-demand la configurația automobilului dumneavoastră Audi, pentru a verifica în ce măsură vă satisface pretențiile.

Disponibilitatea dotărilor poate să varieze în funcție de modelul de automobil. Vă rugăm să vă înregistrați pe myAudi pentru a verifica disponibilitatea pentru automobilul dumneavoastră.

Confort

Achiziție flexibilă, în funcție de necesar

Calitate superioară

Sunet clar, fără zgomote deranjante și fără căutare manuală anevoioasă

Informații

Afișarea unor informații adiționale, precum albumul sau informații meteo

Condiții pentru comandare

Pentru a utiliza recepția radio digitală din gama funcțiilor on-demand, aveți nevoie de un Audi A4 (începând cu MY 2020), Audi A5 (începând cu MY 2020) sau e-tron (ab MJ 2020). MY este acronimul pentru Model Year, adică anul de fabricație de serie. De, asemenea, aveți nevoie de:

  • un cont myAudi verificat, folosit ca utilizator principal sau secundar
  • compatibilitatea automobilului dumneavoastră cu funcțiile on-demand

Observații cu caracter juridic

1 Recepția este condiționată de disponibilitatea locală a rețelei. Conținutul și detaliile informațiilor adiționale depind de informațiile puse la dispoziție de postul radio în cauză. 2 Funcția poate fi testată o singură dată pe o perioadă de o lună, de către fiecare utilizator principal nominalizat, la doar 5 lei/lună. Aceasta este posibil pentru max. 2 utilizatori principali per an și per automobil.