Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri

Audi smartphone interface

În legătură permanentă cu lumea: cu Audi smartphone interface¹, ², diferite funcții și aplicații de pe telefonul dumneavoastră iPhone® sau Android pot fi utilizate prin intermediul interfețelor sistemului MMI din automobilul dumneavoastră, oferindu-vă astfel confort deplin.

Perioadele de valabilitate pentru Audi smartphone interface

Pentru cei spontani

O lună*

luni

Pentru cei care planifică

Un an

ani

Pentru cei hotărâți

Lifetime

Fără limite

* Funcția poate fi testată o singură dată, timp de o lună de către fiecare utilizator principal nominalizat, la doar 5 lei/lună. Aceasta este posibil pentru max. 2 utilizatori principali per an și per automobil. Prețurile afișate în myAudi la momentul achiziției sunt obligatorii din punct de vedere juridic. Prețurile pot varia în funcție de automobil și dotări.

Cum funcționează Audi smartphone interface?

Nu doriți să renunțați la telefonul mobil nici atunci când sunteți la drum? Doriți să puteți accesa și din automobil datele de pe smartphone? Audi smartphone interface conectează smartphone-ul dumneavoastră cu automobilul dumneavoastră Audi, aducând la bord sistemele Apple Car Play și Android Auto. Astfel puteți accesa funcții precum cea de navigație, telefonie, muzică și anumite aplicații ale furnizorilor terți. Prin intermediul interfeței, datele de pe smartphone vor fi transmise prin USB direct către display-ul sistemului MMI, putând fi astfel utilizate confortabil din sistemul MMI sau prin comandă vocală. Încercați și dumneavoastră: adăugați Audi smartphone interface cu funcțiile on-demand la configurația automobilului dumneavoastră Audi, pentru a verifica în ce măsură vă satisface pretențiile.

Disponibilitatea dotărilor poate să varieze în funcție de modelul de automobil. Vă rugăm să vă înregistrați pe myAudi pentru a verifica disponibilitatea la bordul automobilului dumneavoastră.

Confortabil

Perioadă flexibilă de valabilitate pentru utilizare

Intuitiv

Afișează conținutul smartphone-ului pe display-ul MMI

Sigur

Acces rapid la informații în timp ce călătoriți cu automobilul

Condiții pentru comandare

Dacă doriți să comandați Audi smartphone ca funcție on-demand, trebuie să dispuneți de un Audi A4 (începând cu MY 2020), Audi A5 (începând cu MY 2020), Audi A6 (începând cu MY 2021), Audi A7 (începând cu MY 2021), Audi Q5 (începând cu 2021), Audi Q7 (începând cu MY 2021), Audi Q8 (începând cu MY 2021) sau un e-tron (începând cu MY 2020). MY este acronimul pentru Model Year, adică anul de fabricație de serie. De, asemenea, aveți nevoie de:

  • un cont myAudi verificat, ca utilizator principal sau secundar
  • un iPhone compatibil sau un smartphone Android compatibil
 

Observații cu caracter juridic

1 Audi nu poate influența care aplicații anume pot fi afișate prin  intermediul Audi smartphone interface. Provider-ul fiecărei aplicații este responsabil de conținutul și datele afișate de aplicațiile sale. 2 Pentru informații privind disponibilitatea în diferite țări, vă rugăm să consultați distribuitorul dumneavoastră Audi. 4 Funcția poate fi testată o singură dată timp de o lună de către fiecare utilizator principal nominalizat, la doar 5 lei/lună. Aceasta este posibil pentru max. 2 utilizatori principali per an și per automobil. 5 Toate prețurile includ TVA. Prețurile afișate în myAudi la momentul achiziției au caracter obligatoriu din punct de vedere juridic.