Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri

Pachetul LED Matrix

Tehnologia Matrix LED face uz de un sistem de camere video, de surse LED de lumină și de tehnologie optică de mare precizie, pentru a asigura dispersia adaptivă a luminii. Când sistemul detectează alte autovehicule, estompează lumina selectiv, doar în zona în care se află autovehiculul detectat, pe când lumina de drum rămâne activă.

Perioadele de valabilitate pentru pachetul LED-Matrix

Pentru cei spontani

O lună*

luni

Pentru cei care planifică

Un an

ani

Pentru cei hotărâți

Lifetime

Fără limite

* Funcția poate fi testată o singură dată, timp de o lună, de către fiecare utilizator principal nominalizat, la doar 5 lei/lună. Aceasta este posibil pentru max. 2 utilizatori principali per an și per automobil. Prețurile afișate în myAudi la momentul achiziției sunt obligatorii din punct de vedere juridic. Prețurile pot varia în funcție de automobil și de dotări.

Cum funcționează Pachetul Matrix LED?

Farurile LED oferă avantaje considerabile de siguranță și confort. La o temperatură de lumină de circa 5.500 Kelvin, lumina LED este foarte asemănătoare cu lumina naturală, motiv pentru care ochiul uman obosește mult mai puțin cu acest tip de faruri, mai ales pe întuneric și în condiții meteo nefavorabile. Farurile dispun alături de funcția Matrix LED și de următoarele funcții: lumini de zi, lumini de întâlnire, lumini de drum, lumini de poziție, lumini dinamice de semnalizare, lumini all-weather (pentru evitarea reflexiilor care ar putea deranja șoferul pe vreme rea), precum și de ajustarea dinamică automată a distanței de iluminare. În combinație cu asistentul opțional de asistență pentru vizibilitatea pe timp de noapte, sunt oferite și spoturile cu Night Vision. Astfel, pentru a indica prezența pietonilor identificați, anumite LED-uri vor lumina intermitent pentru scurt timp, marcând astfel locul în care se află pietonul. Luminile dinamice de semnalizare sunt acționate pe segmente, în ritm de câteva milisecunde. La semnalizare, lumina "curge" spre colțul exterior, în direcția în care șoferul intenționează să vireze. Încercați și dumneavoastră: adăugați tehnologia Matrix LED de iluminare din gama funcțiilor on-demand la configurația automobilului dumneavoastră Audi, pentru a testa în ce măsură vă satisface pretențiile.

Disponibilitatea dotărilor poate să varieze în funcție de modelul de automobil. Vă rugăm să vă înregistrați pe myAudi pentru a verifica disponibilitatea pentru automobilul dumneavoastră.

Confort

Achiziție flexibilă, în funcție de necesar

Eficiență

Automobilul dumneavoastră se adaptează rapid și simplu la noile condiții

Siguranță

Vizibilitate mai bună pe timp de noapte, datorită adaptării luminii la condițiile de drum și a indicării pietonilor identificați

 

Condiții pentru comandare

Pentru a putea utiliza tehnologia Matrix LED din gama funcțiilor on-demand, aveți nevoie de un e-tron (începând cu anul de producție de serie 2020), precum și de:

  • un cont myAudi verificat, ca utilizator principal sau secundar
  • compatibilitatea automobilului dumneavoastră cu funcțiile on-demand

Observații cu caracter juridic

1 Funcția poate fi testată o singură dată pe o perioadă de o lună, de către fiecare utilizator principal nominalizat, la doar 5 lei/lună. Aceasta este posibil pentru max. 2 utilizatori principali per an și per automobil. 3 Vă rugăm să aveți în vedere că: Sistemele funcționează în anumite limite, cu scopul de a asista șoferul. Răspunderea aparține în continuare șoferului, care trebuie să fie în permanență atent la desfășurarea traficului.