Audi Logo
Stories of Progress
Menu

Asistent adaptiv pentru viteză

Asistentul adaptiv pentru viteză vă asistă în cadrul limitelor sistemului la menținerea distanței față de autovehiculele care se deplasează în față. Reglarea distanței în cinci trepte permite în plus adaptarea la situația individuală din trafic.

Pentru cei spontani

1* sau 6

luni

Pentru cei care planifică

1 sau 3

ani

Pentru cei deciși

Lifetime

Nelimitat

* Funcția poate fi rezervată o dată pentru autovehicul.

Așa funcționează asistentul adaptiv pentru viteză

Cu ajutorul unui senzor radar, asistentul adaptiv pentru viteză înregistrează, în limitele sistemului, autovehiculele care se deplasează în față și menține, pe cât posibil, viteza, respectiv distanța din domeniul de reglare, la o valoare constantă. Intervalul de viteză în care sistemul este disponibil se află între 0 și 210 km/h. Domeniul de reglare este cuprins între 30 și 210 km/h. În traficul de tip Stop-and-GO, autovehiculele pot frâna până la oprire și pot reporni automat, în anumite condiții. La acționarea manuală, șoferul trebuie să preia în acest scop procesul de cuplare. Operarea se face printr-o manetă separată a coloanei de direcție. Distanța este reglabilă în cinci trepte; dinamica sistemului poate fi reglată prin intermediul Audi drive select sau al meniului ACC. Inclusiv Audi pre sense front

Vă rugăm să rețineți: Toate sistemele funcționează numai în cadrul limitelor lor și pot asista șoferul. Responsabilitatea pentru atenția necesară în traficul rutier îi revine exclusiv șoferului.

Individual

Durată flexibilă de derulare a utilizării

Sigur

Vă ajută să mențineți distanța față de autovehiculele care rulează în față.

Flexibil

Setare a reglării distanței în cinci trepte, în funcție de situație.

Premise pentru rezervare

Dacă doriți să rezervați suplimentar asistentul adaptiv pentru viteză prin Functions on Demand, aveți nevoie de un Audi A3 (începând cu modelul anului 2021), un Audi Q4 e-tron (începând cu modelul anului 2023). În plus, aveți nevoie de:

  • un cont myAudi verificat cu rol de utilizator principal sau secundar
  • capacitate Functions on Demand în autovehicul
  • un smartphone iPhone sau Android compatibil1

Instrucțiuni cu caracter legal

1Puteți obține informații despre telefoanele mobile compatibile de la partenerul dumneavoastră Audi.