Audi Logo
Meniu

MMI Navigation plus inclusiv Audi connect

Profitați de posibilitatea de activare personalizată și comandați sistemul avansat MMI Navigation plus cu MMI touch și Audi connect Navigation & Infotainment¹, suplimentar la dotarea deja existentă a automobilului dumneavoastră. Astfel, alături de tehnologia inovatoare de navigație, veți beneficia și de confort ridicat la utilizare, dar și de alte funcții adiționale atractive.

Perioadele de valabilitate a funcțiilor MMI Navigation plus inclusiv Audi connect

Pentru cei spontani

O lună*

luni

Pentru cei care planifică

Un an

ani

Pentru cei hotărâți

Lifetime

Fără limite

* Funcția poate fi testată o singură dată, timp de o lună, de către fiecare utilizator principal nominalizat, la doar 5 lei/lună. Aceasta este posibil pentru max. 2 utilizatori principali per an și per automobil. Prețurile afișate în myAudi la momentul achiziției sunt obligatorii din punct de vedere juridic. Prețurile pot varia în funcție de automobil și de dotări.

Cum funcționează MMI Navigation plus inclusiv Audi connect?

Ecranul MMI touch mare, cu display color de 10,1 inchi (1.540 x 720) și înaltă rezoluție vă va asigura experiențe de utilizare similare experiențelor cu care sunteți deja familiarizat de la smartphone-ul dumneavoastră. Grafica minimalistă și structura meniului adaptată la necesitățile utilizatorilor susțin operarea intuitivă. Căutarea MMI permite introducerea de text liber formulat și afișează rapid rezultatele. Iar comanda vocală pe bază de limbaj natural înțelege și expresiile uzuale, pe care suntem obișnuiți să le folosim în cotidian.

 • Asistentul personal de monitorizare a rutelor: supraveghează situația traficului pe rutele parcurse în mod regulat, când funcția este activată
 • Informații on-line din trafic⁴
 • MMI touch pentru operarea rapidă și intuitivă, de ex. la introducerea destinației cu scris de mână și căutarea liberă direct pe hartă sau mărirea scalei hărții
 • Operare facilă a sistemului de infotainment, prin interacțiune pe bază de limbaj natural⁵
 • Informații detaliate privind ruta: preview hartă, selectarea dintre mai multe rute alternative, puncte de interes, recomandarea benzii de rulare, ieșirile de pe autostradă, hartă de detaliu în intersecții și multe altele.
 • Indicarea limitelor de viteză și a pantelor vă permite să conduceți anticipativ
 • Machete 3D pentru anumite orașe
 • Informații cu specific național: Afișarea informațiilor cu specific național
 • Cuprinde întregul portofoliu Audi connect Navigație și Infotainment⁵

Disponibilitatea dotărilor poate să varieze în funcție de modelul de automobil. Vă rugăm să vă înregistrați pe myAudi pentru a verifica disponibilitatea pentru automobilul dumneavoastră.

Confortabil

Comandare flexibilă, în funcție de necesar

Eficient

Utilizarea datelor de navigație pentru condusul anticipativ

Smart

Orientare mai facilă, datorită hărților detaliate, cu o rezoluție foarte ridicată

Condiții pentru comandare

Dacă doriți să adăugați sistemul MMI Navigation plus cu MMI touch și Audi connect Navigation și Infotainment ca funcție on-demand, aveți nevoie de un Audi A4 (începând cu MY 2020), Audi A5 (începând cu MY 2020) sau un Audi Q5 (începând cu MY 2021). MY este acronimul pentru Model Year, adică anul de fabricație de serie. De, asemenea, aveți nevoie de:

 • un cont myAudi verificat, ca utilizator principal sau secundar
 • compatibilitatea automobilului dumneavoastră cu funcțiile on-demand

Observații cu caracter juridic

1 Datele de navigație pentru țările care oferă sistemul sunt disponibile în unitatea de memorie SSD integrată. Mai multe informații vă oferă cu plăcere partenerul dumneavoastră Audi. 2 Funcția poate fi testată o singură dată pe o perioadă de o lună, de către fiecare utilizator principal nominalizat, la doar 5 lei/lună. Aceasta este posibil pentru max. 2 utilizatori principali per an și per automobil. 4 Versiunea de hartă furnizată poate fi actualizată gratuit din 3 în 3 luni, pe o perioadă de maximum 5 ani de la finalul perioadei de producție a generației dispozitivului de infotainment. Datele actuale de navigație sunt puse la dispoziție spre descărcare pe platforma myAudi, la www.audi.de/myaudi și pot fi instalate în automobil folosind o unitate de memorie USB. În combinație cu Audi connect, hărțile pentru regiunea de proveniență pot fi descărcate și actualizate, de asemenea, direct în automobil. Totodată, este posibil ca noile date de navigație să fie instalate de un partener Audi, situație în care pot interveni însă costuri suplimentare. 5 Serviciul Audi connect pentru informații on-line din trafic este disponibil în numeroase țări. Mai multe informații vă oferă cu plăcere partenerul dumneavoastră Audi. 6 La descrierea fiecărei dotări din configurator puteți găsi informațiile cu caracter juridic aplicabile Audi connect.