Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri

Identificarea indicatoarelor rutiere bazată pe camera video

Identificarea indicatoarelor rutiere bazată pe camera video1, 2 vă asistă prin afișarea indicatoarelor rutiere precum limitările de viteză, interdicțiile de depășire și limite de viteză temporare, pentru a vă menține perspectiva în jungla panourilor rutiere.

Duratele dumneavoastră de derulare pentru identificarea indicatoarelor rutiere bazată pe camera video

Pentru cei spontani

1* sau 6

luni

Pentru cei care planifică

1 sau 3

ani

Pentru cei deciși

Lifetime

Nelimitat

* Funcția poate fi rezervată o dată pentru autovehicul.

Așa funcționează identificarea indicatoarelor rutiere

Recunoașterea indicatoarelor rutiere pe baza camerei vă oferă asistență prin afișarea indicatoarelor rutiere recunoscute în limitele sistemului, spre exemplu, limite de viteză, interdicții de depășire și restricții temporare de viteză, care se află în zona de acoperire a camerei frontale. Afișarea recunoașterii indicatoarelor rutiere are loc automat pe afișajul panoului de bord digital, respectiv în Audi virtual cockpit opțional. La cerere, se poate activa o avertizare de viteză care poate fi personalizată, menită să avertizeze optic la depășirea vitezei admise curent. Recunoașterea indicatoarelor rutiere pe baza camerei are un caracter pur informativ. Recunoașterea indicatoarelor rutiere pe baza camerei include:

  • identificarea și afișarea interdicțiilor de depășire și a limitelor de viteză, inclusiv a interdicțiilor de viteză temporare
  • identificarea începutului și finalului autostrăzilor, drumurilor destinate traficului rutier, localităților, precum și a zonelor cu trafic redus și afișarea limitei de viteză aferente
  • afișare și evaluare în funcție de situație în caz de umezeală, la limitări de viteză în funcție de oră, drumuri în lucru și în regim de tractare remorcă (numai pentru cupla de remorcă montată din fabrică)

Echipările disponibile pot varia în funcție de modelul autovehiculului. Vă rugăm să vă înregistrați în myAudi, pentru a verifica disponibilitatea individuală pentru modelul dumneavoastră Audi.

Individual

Durată flexibilă de derulare a utilizării

Sigur

Informat cu privire la limitări de viteză, și în funcție de timp, cu privire la umezeală sau regim de tractare remorcă

Clar

Afișare în câmpul vizual direct

Premise pentru rezervare

Dacă doriți să rezervați suplimentar identificarea indicatoarelor rutiere bazată pe camera video prin Functions on Demand, aveți nevoie de un Audi A3 (începând cu modelul anului 2021), precum și: un iPhone sau smartphone Android compatibil3. În plus, aveți nevoie de:

  • un cont myAudi verificat cu rol de utilizator principal sau secundar
  • capacitate Functions on Demand în autovehicul
  • un iPhone sau smartphone Android compatibil3

Instrucțiuni cu caracter legal

1 Vă rugăm să rețineți: Sistemele funcționează doar în cadrul limitelor de sistem și oferă asistență șoferului. Responsabilitatea pentru atenția necesară în traficul rutier îi revine exclusiv șoferului. 2 Doar în combinație cu dispozitivul de remorcare montat din fabrică. 3 Informații referitoare la telefoanele mobile compatibile sunt disponibile la partenerul dumneavoastră Audi.