Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri

Q8 e-tron

 
 
Audi Q8 e-tron

Electric. Și rafinat cu nenumărate detalii fascinante.

Audi e-tron și-a îndeplinit cu succes rolul de avangardist al mobilității 100% electrice. De aceea, acum este inclus și nominal în gama modelelor Audi, sub denumirea: Audi Q8 e-tron.

 

Audi Q8 55 e-tron quattro (5)

Încărcare de la 10% la 80% în

31

Min. 1

la puterea maximă de încărcare în curent continuu

Autonomie (WLTP) de până la

582

km

Putere maximă de încărcare în curent continuu de până la

170

kW 2

Consum energie electrică în kWh/100 km (în regim mixt⁴): 20,3–25,58; emisii de CO₂ (în regim mixt⁴) în g/km: 0. Când consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca intervale de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.)

 

Autonomie generoasă

Bateria de înaltă tensiune cu capacitatea sa de până la 106 kWh (net) asigură o autonomie maximă de până la 582 kilometri. Când nivelul de încărcare al bateriei este redus, puteți face uz de potențial adițional pentru autonomie, de exemplu, activând modul Range⁹ din sistemul MMI.

Călătorii confortabile

Pentru Audi Q8 e-tron vă stau la dispoziție variate opțiuni de încărcare pentru acasă și pentru situațiile în care doriți să încărcați mașina când sunteți la drum. Cu Plug & Charge¹² puteți încărca oricând foarte simplu Iar datorită capacității mărite a bateriei și a ofertei complete de servicii și dotări pentru încărcare, vă veți bucura de avantajele mobilității electrice inclusiv la drum lung.

 

Specificațiile modelului Audi Q8 55 e-tron quattro

Putere electrică maximă

300

kW

Cuplul maxim: 664 Nm

Accelerarea (0-100 km/h)

5,6

Sec. 3

Capacitate baterie (netă) de până la

106

kWh

 

Electrizant, încă de la prima privire

Audi Q8 e-tron își reflectă și la exterior caracterul progresist, prin noul său design și semnătura originală a luminilor de zi. Arhitectura quattro cu umerii puternic profilați și semnătura specifică a luminilor de zi este scoasă în evidență foarte frumos în special când automobilul este finisat în culoarea Grey Chronos metalizat.

Design interior rafinat

Veți fi impresionat de spațiul mai mult decât generos. Materialele speciale, finisajele de primă clasă și funcțiile digitale avangardiste transformă fiecare călătorie cu Audi Q8 e-tron într-o experiență premium ieșită din comun.

Experiențe inedite de mobilitate

Luați loc la bord și bucurați-vă de accelerația silențioasă și puternică a motoarelor electrice. Profitați de tracțiunea avansată și de stabilitatea excelentă, datorită sistemului 100% electric de tracțiune integrală quattro. Optimizați caracteristicile dinamice cu suspensiile pneumatice adaptive și cu numeroasele sisteme de asistență din gama de dotări disponibile. Opțional este oferit și un cârlig de remorcare.

 

Ascultați oricând muzica preferată, cu Apple Music¹⁴ integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music¹⁴, beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 100 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă încânte oricând călătoriile memorabile, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hit-uri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlist-uri.

Notă: în imagine este fotografiat Audi SQ8 Sportback e-tron.

 

Serviciile digitale

Accesul la universul auto digital vă este larg deschis, de către numeroasele servicii Audi connect⁷, precum Informațiile Online din Trafic¹⁵ sau posibilitatea de a comanda flexibil dotări noi prin intermediul Funcțiilor on-demand. Foarte utilă este și aplicația myAudi⁸, ce vă informează cu privire la parametrii actuali ai automobilului dumneavoastră.

 

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride¹⁶ de funcții de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 
 
 

Pentru un viitor sustenabil

Printre soluțiile de sustenabilitate implementate la Audi se numără și menajarea resurselor, criteriile ecologice în producție și livrarea automobilelor cu o amprentă neutră de CO₂²⁷. De pildă, noi folosim pentru încălzire și producția bateriilor curent electric verde, produs, de exemplu, cu ajutorul instalațiilor fotovoltaice de pe acoperișurile halelor noastre de producție.

 

Audi Q8 Sportback e-tron

Consum energie electrică în kWh/100 km (în regim mixt⁴): 19,7–25,6;

Emisii de CO₂ (în regim mixt⁴) în g/km: 0.

Când consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca intervale de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.)