Audi Logo
Meniu

SQ8 Sportback e-tron

Audi SQ8 Sportback e-tron

Electric. Și rafinat cu nenumărate detalii fascinante.

Audi e-tron și-a îndeplinit cu succes rolul de avangardist al mobilității 100% electrice. De aceea, acum este momentul oportun pentru ca acest model să fie inclus și nominal în gama modelelor Audi, și anume, sub denumirea Audi SQ8 Sportback e-tron(4).

 

Specificațiile modelului Audi SQ8 Sportback e-tron(4)

Putere electrică maximă

370

kW

Accelerarea (0-100 km/h)

4,5

Sec.1

Autonomie (WLTP) de până la

471

km

 

Experiențe dinamice de intensitate maximă

Luați loc la bord și bucurați-vă de accelerația silențioasă și puternică a motoarelor electrice. Profitați de tracțiunea avansată și de stabilitatea excelentă, datorită sistemului 100% electric de tracțiune integrală quattro. Optimizați caracteristicile dinamice cu suspensiile pneumatice adaptive sport și cu numeroasele sisteme de asistență din gama de dotări disponibile. Opțional este oferit și un cârlig de remorcare.

Siluetă electrizantă de coupé

Linia descendentă a plafonului îi conferă SUV-ului electric un look specific de coupe și o alură extrem de dinamică. Noul design al emblemelor mărcii, împreună cu alte detalii marcante sunt evidențiate în mod special când automobilul este vopsit în Albastru Ultra metalizat.

Autonomie generoasă

Bateria de înaltă tensiune cu capacitatea sa de până la 106 kWh (net) asigură o autonomie maximă de până la 582 kilometri. Când nivelul de încărcare al bateriei este redus, puteți face uz de potențial adițional pentru autonomie, de exemplu, activând modul Range⁶ din sistemul MMI.

Notă: În imagine: Audi Q8 Sportback e-tron⁵.

 

Specificațiile modelului Audi SQ8 Sportback e-tron(4)

Încărcare de la 10% la 80% în

31

Min. 2

la puterea maximă de încărcare în curent continuu

Capacitate baterie (netă) de până la

106

kWh

Putere maximă de încărcare în curent continuu de până la

170

kW

 

Călătorii confortabile

Pentru Audi SQ8 e-tron⁹ vă stau la dispoziție variate opțiuni de încărcare pentru acasă și pentru situațiile în care doriți să încărcați mașina când sunteți la drum. Cu Plug & Charge¹⁰ puteți încărca automobilul oricând și foarte simplu. Iar datorită capacității mărite a bateriei și a ofertei complete de servicii și dotări pentru încărcare, vă veți bucura de avantajele mobilității electrice inclusiv la drum lung.

Sportivitate rafinată

Veți fi fascinat din prima clipă de ambianța sport elegantă, accentuată de scaunele frontale Sport Plus opționale ce poartă emblemele S. Audi SQ8 Sportback e-tron⁴ vă va asigura spațiu amplu și confort excelent.

Ascultați oricând muzica preferată, cu Apple Music¹¹ integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music¹¹, beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 100 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă încânte oricând călătoriile memorabile, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hit-uri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlist-uri.

Serviciile digitale

Accesul la universul auto digital vă este larg deschis, de către numeroasele servicii Audi connect¹², precum Informațiile Online din Trafic¹³ sau posibilitatea de a comanda flexibil dotări noi prin intermediul Funcțiilor on-demand. Foarte utilă este și aplicația myAudi¹⁴, ce vă informează cu privire la parametrii actuali ai automobilului dumneavoastră.

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride¹⁵ de funcții de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

Pentru un viitor sustenabil

Printre soluțiile de sustenabilitate implementate la Audi se numără și menajarea resurselor, criteriile ecologice în producție și livrarea automobilelor cu o amprentă neutră de CO₂¹⁷. De pildă, noi folosim pentru încălzire și producția bateriilor curent electric verde, produs, de exemplu, cu ajutorul instalațiilor fotovoltaice de pe acoperișurile halelor noastre de producție.

 

Audi SQ8 e-tron

Consum energie electrică în kWh/100 km (în regim mixt³): 20,30-25,58; emisii de CO₂ mixte în g/km, în regim mixt³: 0. Când consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca intervale de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.)