Audi Logo
Meniu
 
 
Audi A8

Și fiecare călătorie devine specială

Impresionând cu personalitatea aparte a designului său și cu tehnologiile inovatoare de ultimă oră, Audi A8 vă oferă experiențe confortabile și totodată fascinante de călătorie. De fiecare dată din nou și din nou.

Confortul vă îmbie să luați loc

La interior găsiți materiale rafinate și finisaje precise, confirmarea caracterului premium al acestei limuzine de lux. Scaunele Confort-Contur Individual opționale pentru locurile din față și scaunele din spate cu tetiere Confort opționale, dar și întreaga ambianță generală vă invită să călătoriți de fiecare dată la clasa de lux.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

Notă: În imagine: Audi A8 60 TFSI e.

Design elegant

Datorită elementelor rafinate de design, Audi A8 finisat în nuanța Gri Terra metalizat emană eleganță sportivă, fiecare detaliu fiind gândit și realizat cu cea mai mare atenție și precizie. Elementele evidențiate de la grila radiatorului și barele de protecție, precum și arcul dinamic desenat de plafon, plus arhitectura quattro inconfundabilă creează toate o limuzină business fără egal.

Precizie. Dinamism. Design inconfundabil.

Beneficiați de tehnologie de iluminare de următoare generație: farurile Matrix LED digitale opționale sau blocurile optice spate OLED incluse în dotarea standard. De asemenea, veți putea alege dintre două semnături luminoase diferite pentru luminile din spate, și mai mult, când automobilul staționează, semnătura luminoasă va fi adaptată în funcție de modul de conducere selectat.

Sportivitatea se face simțită și văzută

Subliniați caracterul sportiv al automobilului dumneavoastră Audi A8 cu pachetul S line opțional, conferindu-i o alură și mai dinamică și un design aparte.

Urcați la bord ca pasager și preluați controlul universului virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute de pasageri în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 

Inconfundabil, cu Audi exclusive

Faceți un unicat din automobilul dumneavoastră Audi A8! Cu Audi exclusive, automobilul dumneavoastră vă poate reflecta cu fidelitate personalitatea, putând deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate, inclusiv cu finisaje mate. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

O ofertă fel de variată și diversificată ca viața dumneavoastră

Cu Accesoriile Originale Audi, limuzina business își amplifică și mai accentuat caracterul polivalent. Dotările tehnice și accentele de design din această gamă vă permit să adaptați automobilul până la cel mai mic detaliu în funcție de gusturile și necesitățile dumneavoastră. Oricând vă este necesar.