Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri
 
 
Audi A8 L

Spațiu ieșit din comun

La interiorul luxos oferit de Audi A8 L vă veți bucura zi de zi de spațiu adițional, în mod special datorită confortului excelent al scaunelor sale premium cu care este echipat pentru locurile din spate.

Marea diferență vine de la interior

Audi A8 L impresionează cu interiorul său de lungime mărită, cu finisaje excelente și confort extraordinar. Iar pe scaunul Confort-Contur Individual cu funcție de relaxare aveți în dreapta spate locul ideal pentru a munci sau pentru a vă relaxa la drum.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

Notă: În imagine: Audi A8 60 TFSI e.

Gândiți în stil mare

Audi A8 L vopsit în nuanța Albastru Firmament metalizat îmbracă în eleganță desăvârșită spațiul interior extrem de generos, cu dimensiuni și mai mari, atât la nivelul capului, cât și al picioarelor. Ampatamentul acestui model a fost extins, iar portierele mărite, în timp ce designul emană calitate premium în fiecare detaliu.

Precizie. Dinamism. Design inconfundabil.

Beneficiați de tehnologie de iluminare de următoare generație: farurile Matrix LED digitale opționale sau blocurile optice spate OLED incluse în dotarea standard. De asemenea, veți putea alege dintre două semnături luminoase diferite pentru luminile din spate, și mai mult, când automobilul staționează, semnătura luminoasă va fi adaptată în funcție de modul de conducere selectat.

Urcați la bord ca pasager și preluați controlul universului virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute de pasageri în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 

Inconfundabil, cu Audi exclusive

Transformați automobilul dumneavoastră Audi A8 L într-un unicat, inconfundabil, ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate, inclusiv cu finisaje mate. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

O ofertă la fel de variată și diversificată ca viața dumneavoastră

Cu Accesoriile Originale Audi, limuzina business își amplifică și mai accentuat caracterul polivalent. Dotările tehnice și accentele de design din această gamă vă permit să adaptați automobilul până la cel mai mic detaliu în funcție de gusturile și necesitățile dumneavoastră. Oricând vă este necesar.