Audi Logo
Stories of Progress
Menu
 
 
Audi A8

S de la sport

Ajungeți rapid, dar în relaxare deplină la destinație cu Audi S8, limuzina business în cea mai sportivă formă a sa.

 

Audi S8 în cifre

Putere

420

kW (571 CP)*

Accelerare (0-100 km/h)

3,8

sec.*

Cuplul maxim

800

Nm*

 

S de la sport și de la stil

La bordul modelului Audi S8 vă veți bucura de elementele specifice gamei S ce pun și mai bine în valoare materialele de înaltă calitate și, desigur, caracterul sportiv al designului.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

Notă: În imagine: Audi A8 60 TFSI e.

Precizie. Dinamism. Design inconfundabil.

Beneficiați de tehnologie de iluminare de următoare generație: pentru farurile Matrix LED digitale opționale sau blocurile optice spate OLED incluse în dotarea standard. De asemenea, veți putea alege dintre trei semnături luminoase diferite pentru luminile din spate. Și mai mult, când automobilul staționează, semnătura luminoasă va fi adaptată în funcție de modul de conducere selectat.

S de la senzații spectaculoase

Audi S8 impresionează și cu cuplul său maxim de 800 Nm și puterea de 420 kW. Savurați din plin performanțele fără egal.

Inconfundabil, cu Audi exclusive

Faceți un unicat din automobilul dumneavoastră Audi S8! Cu Audi exclusive, automobilul dumneavoastră vă va reflecta cu fidelitate personalitatea, putând deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate, inclusiv cu finisaje mate. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

O ofertă fel de variată și diversificată ca viața dumneavoastră

Cu Accesoriile Originale Audi, limuzina business își amplifică și mai accentuat caracterul polivalent. Dotările tehnice și accentele de design din această gamă vă permit să adaptați automobilul până la cel mai mic detaliu în funcție de gusturile și necesitățile dumneavoastră. Oricând vă este necesar.