Audi Logo
Stories of Progress
Menu
 
 
A6 Avant

Hotărât și versatil

Fie că este vorba de o întâlnire de afaceri sau de o călătorie de weekend - cu Audi A6 Avant vă veți bucura întotdeauna de o prezență încrezătoare datorită echipării S line, care include elemente noi de design pe partea din față și din spate a vehiculului.

Dinamism în fiecare linie

Designul este accentuat și caracterizat de pasajele marcante ale roților, dar și de panta abruptă a liniei plafonului și montantul D puternic înclinat. În spate se remarcă mai ales eleronul sportiv și bandoul cromat.

Dimensiuni generoase

Spațiul interior optimizat al modelului Audi A6 Avant le oferă tuturor ocupanților mai mult spațiu la nivelul picioarelor, al capului și al umerilor, la care adaugă desigur și volumul generos, deja consacrat, al portbagajului. Puteți să încărcați obiectele mai lungi prin spătarul fracționat 40: 20 : 40, beneficiind astfel de și mai multă flexibilitate. Portbagajul cu capacitatea de până la 1.680 litri vă deschide variate posibilități pentru transport.

Elegant și intuitiv

La interiorul modelului Audi A6 Avant, designerii au pus în mod evident accentul pe minimalism. Astfel, numărul butoanelor a fost redus la minimum posibil, iar display-urile sistemului MMI touch response se integrează fluent în suprafața bordului.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

În fotografie: Audi A6 Limuzină.

Tehnologia micro-hibridă

Toate motorizările oferite pentru Audi A6 Avant sunt echipate cu tehnologia Audi Mild-Hybrid, ce are menirea de a reduce consumul de energie la utilizarea cotidiană, grație funcției de recuperare a energiei. În acest sens, generatorul cu rol de demaror și alternator funcționează împreună cu bateria litiu-ion, pentru a genera energie adițională folosită pentru optimizarea accelerării, precum și pentru eficientizare și creșterea confortului.

Audi exclusive

Creați un Audi A6 Avant unic! Cu Audi exclusive, automobilul dumneavoastră vă poate reflecta personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

 

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 

Audi A6 Limuzină

Consum combustibil mixt: 5,3-6,7 l/100 km

Emisii de CO₂: 138-176 g/km

Valorile pentru consumul de combustibil, consumul de energie electrică și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.