Polivalent și hotărât

Cu o personalitate inconfundabilă. Din orice perspectivă

De la grila Audi Singleframe mai lată, la prizele laterale de aer cu decor cromat sportiv și până la farurile suple: privită din față, limuzina Audi A6 fascinează cu alura sa progresistă. Linia accentuată a umerilor, devine și mai proeminentă deasupra pasajelor roților, evidențiind arhitectura moștenită de la modelul quattro originar. Oglinzile exterioare sunt așezate sportiv pe panourile portierelor.

Spațiu pentru mai mult

Interiorul de dimensiuni generoase al Limuzinei Audi A6 își răsfață ocupanții cu numeroase dotări pentru confort, precum și cu un sistem de operare ce permite personalizarea setărilor și cu o ambianță sonoră în care se remarcă excelenta izolație fonică.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

Agilitate și mai accentuată. Manevrabilitate și mai rafinată. Sportivitate și mai performantă.

Direcția progresivă inclusă în dotarea standard asigură dinamism și agilitate, grație setărilor sale sportive. Iar cu direcția integrală opțională, manevrabilitatea și agilitatea sportivă sunt accentuate și mai pregnant. Jantele opționale de 21 de inchi subliniază alura atletică a mașinii și optimizează totodată confortul fonic.

Audi exclusive

Creați o Limuzină Audi A6 unică! Cu Audi exclusive, automobilul vă poate reflecta personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

Lumini fascinante

LED-urile de la praguri proiectează inelele Audi pe sol, creând o atmosferă inconfundabilă.

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 

Audi A6 Avant

Consum combustibil mixt: 4,5–7,8 l/100 km

Valorile pentru consumul de combustibil, consumul de energie electrică și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.