Audi Logo
Meniu
 
 
A6 Limousine

Frumusețe clasică cu trăsături atletice

Din față până în spate, Audi A6 Limuzină este un model sportiv și elegant: de la grila Audi Singleframe - reinventată într-o nouă structură, până la difuzorul nou conturat din spate.

Cu o personalitate inconfundabilă. Din orice perspectivă

De la grila Audi Singleframe mai lată, la prizele laterale de aer cu decor cromat sportiv și până la farurile suple: privită din față, limuzina Audi A6 fascinează cu alura sa progresistă. Linia accentuată a umerilor, devine și mai proeminentă deasupra pasajelor roților, evidențiind arhitectura moștenită de la modelul quattro originar. Oglinzile exterioare sunt așezate sportiv pe panourile portierelor.

Spațiu pentru mai mult

Interiorul de dimensiuni generoase al Limuzinei Audi A6 își răsfață ocupanții cu numeroase dotări pentru confort, precum și cu un sistem de operare ce permite personalizarea setărilor și cu o ambianță sonoră în care se remarcă excelenta izolație fonică.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

Agilitate și mai accentuată. Manevrabilitate și mai rafinată. Sportivitate și mai performantă.

Direcția progresivă inclusă în dotarea standard asigură dinamism și agilitate, grație setărilor sale sportive. Iar cu direcția integrală opțională, manevrabilitatea și agilitatea sportivă sunt accentuate și mai pregnant. Jantele opționale de 21 de inchi subliniază alura atletică a mașinii și optimizează totodată confortul fonic.

Audi exclusive

Creați o Limuzină Audi A6 unică! Cu Audi exclusive, automobilul vă poate reflecta personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

Lumini fascinante

LED-urile de la praguri proiectează inelele Audi pe sol, creând o atmosferă inconfundabilă.

Audi A6 Avant

Consum combustibil mixt: 5,4-6,7 l/100 km

Emisii de CO₂: 143-176 g/km

Valorile pentru consumul de combustibil, consumul de energie electrică și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.

Ofertă aniversară 25 de ani Porsche Finance Group