Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri

A6

Închideți filtrul

Preț

25000
50000
75000
100000
125000
150000
175000
200000
225000
250000
250000

CO₂

160
240
320
320

6 Automobile

A6 Limuzină

de la 54.100 EUR

A6 Limuzină
Consum de combustibil în regim mixt:
1,2-9,57 l/100 km | 19,1-19,2 kWh/100 km
Emisii de CO₂ în regim mixt:
27-217 g/km

A6 Avant

de la 58.800 EUR

A6 Avant
Consum de combustibil în regim mixt:
1,4-9,57 l/100 km | 20,3-20,4 kWh/100 km
Emisii de CO₂ în regim mixt:
32-217 g/km

A6 allroad quattro

de la 67.300 EUR

A6 allroad quattro
Consum de combustibil în regim mixt:
5,9-8,74 l/100 km
Emisii de CO₂ în regim mixt:
153-198 g/km

S6 Limuzină

de la 81.300 EUR

S6 Limuzină
Consum de combustibil în regim mixt:
7-7,2 l/100 km
Emisii de CO₂ în regim mixt:
183-188 g/km

S6 Avant

de la 83.900 EUR

S6 Avant
Consum de combustibil în regim mixt:
7,1-7,2 l/100 km
Emisii de CO₂ în regim mixt:
187-188 g/km

RS 6 Avant

de la 122.900 EUR

RS 6 Avant
Consum de combustibil în regim mixt:
12,2-12,38 l/100 km
Emisii de CO₂ în regim mixt:
278-281 g/km

Upgrade la Business-Class: modelele Audi A6

Confort, tehnologie și design, toate la nivel premium. La modelele Business Audi A6, totul funcționează perfect, astfel că vezi fi degrevat de numeroase sarcini, de care se va ocupa mașina în locul dumneavoastră. Modelele Audi A6 sunt conectate, echipate cu dotări avansate în standard și sunt mereu cu un pas înaintea concurenței.

Tehnologii avansate

Beneficiind de numeroase și variate sisteme de asistență și confort, modelele Audi A6 pot fi considerate fără doar și poate ca fiind automobile avangardiste.

Sistemul MMI touch response

Cu sistemul MMI touch response puteți să vă utilizați automobilul Audi A6 la fel de intuitiv cum vă utilizați și smartphone-ul. Cele două display-uri tactile de 10,1 inchi și respectiv 8,6 inchi funcționează atât pe bază de semnale palpabile, cât și sonore, fiind astfel foarte simplu de folosit. Datorită micilor detalii, precum ecranul ușor înclinat spre persoana de la volan sau a meniului intuitiv, puteți opera sistemul extrem de simplu și confortabil. Ca alternativă puteți face uz de comanda vocală pentru a căuta, de exemplu, cea mai apropiată stație de alimentare sau pentru a trimite mesaje către persoanele din agenda dumneavoastră.

Conectivitate

Creați propriul dumneavoastră hotspot WiFi, ascultați muzica preferată prin Bluetooth și mențineți softurile sistemelor mereu în cea mai nouă versiune, cu ajutorul tehnologiei LTE: conectivitatea nu este ceva nou pentru Audi A6, ci conectivitatea este de la sine înțeleasă la bordul mașinilor Audi. La fel și aplicația myAudi, care vă permite, de pildă, să descuiați și încuiați automobilul de la distanță sau să îl preîncălziți în timpul iernii. Cu Audi smartphone interface puteți aduce diferite aplicații ale smartphone-ului direct pe ecranul de la bordul automobilului dumneavoastră Audi.

Sisteme de asistență

De la asistentul adaptiv pentru condus (inclusiv asistentul pentru controlul vitezei, asistent pentru ambuteiaje și pentru menținerea benzii de rulare) și până la sistemele de siguranță Audi pre sense basic și asistentul opțional pentru intersecții: cu sistemele Audi de asistență, călătoriile nu devin doar mai sigure, ci și mai confortabile. Iar aceasta se datorează celor până la 24 de senzori diferiți cu care poate fi echipat automobilul.

Sistemul Mild-Hybrid

Gama de modele Audi A6 este electrificată în dotarea standard prin tehnologia Mild-Hybrid (MHEV). Astfel, când frânați recuperați până la 12 kW de energie, ceea ce permite eficientizarea consumului sistemului de propulsie. Iar aceasta înseamnă pentru dumneavoastră economii de până la 0,7 litri de combustibil la 100 de kilometri.

Care A6 vi se potrivește cel mai bine?

Audi A6 este un model oferit în 8 variante diferite. Pentru toate versiunile seriei Audi A6 rămân constante tehnologia avansată și limbajul de design, dar diferă caroseria, sistemul de propulsie, aspectele dinamice, spațiul și anumite detalii de design. Pentru a vă ajuta să alegeți modelul preferat, vă prezentăm în continuare fiecare model pe scurt:

Audi A6 Limuzină

Sportivitatea întâlnește rafinamentul: Audi A6 Limuzină este mașina potrivită pentru orice situație. Datorită direcției progresive și a direcției integrale dinamice opționale, Limuzina este agilă și deci potrivită și în traficul urban. Accelerând în doar 5,5 secunde de la 0 la 100 km/h cu cei 286 CP/210 kW (Audi A6 50 TDI Limuzină) ai săi, mașina nu face niciun compromis nici când vine vorba de plăcerea condusului.

Limuzina A6 impresionează și cu eleganța sa atemporală. La exterior, designul spectaculos este creat din linii marcante și proporții echilibrate, în ton cu designul cu care Audi A6 ne-a familiarizat deja de opt generații. La bord se contopesc diferite elemente de design. Display-ul este integrat cursiv în rama sa, completând astfel optim stilul minimalist de design. Ambianța poate fi personalizată prin numeroase detalii de design opționale.

Audi A6 Avant

Break-urile frumoase poartă denumirea Avant. Audi A6 Avant nu oferă doar design de clasă premium, ci și spațiu extrem de generos și confort deplin. Acesta se datorează și dotărilor avansate și numeroaselor detalii atent gândite. Persoana de la volan se va bucura de spațiu generos și confortabil la nivelul capului, al coatelor și al picioarelor, iar capacitatea mare a portbagajului, de 565 litri până la 1.680 litri (cu scaunele rabatate), semnalează că automobilul este un însoțitor de nădejde în cotidian. Deosebit de practic: bancheta poate fi rabatată fracționat.

Cu Audi A6 Avant, călătoriile la drum lung devin o reală plăcere. Aceasta nu se datorează doar izolației fonice excelente de la interior, ci și trăsăturilor aerodinamice speciale ale modulului combi. Iar cu plafonul panoramic vitrat opțional veți beneficia de senzații spectaculoase, admirând natura sau orașele prin geamul de mari dimensiuni. Iar pentru ca acest confort excelent să nu fie redus nici la ddrum lung, vă recomandăm pachetul Air Quality cu ionizator și două parfumuri diferite.

Audi A6 Limuzină TFSI e

Audi A6 Limuzină TFSI e este variata hibridă plug-in a Limuzinei A6. Și această versiune a modelului impresionează prin dinamism și designul de clasă premium și este totodată deosebit de eficientă, deoarece combină motorul TFSI (pe benzină), cu motorul electric. Astfel consumul de combustibil (în regim mixt) este de doar 1,0–1,4 l/100 km, iar emisiile de CO₂ (în regim mixt) de numai 23–34 g/km. Autonomia electrică de 62 până la 73 km (în regim mixt) este optimă pentru traficul urban. Astfel puteți să vă deplasați în oraș în modul pur electric*.

*Parametrii de performanță corespund modelului A6 Limuzină 50 TFSI e quattro S tronic. Astfel acestea pot fi diferite în funcție de motorizarea aleasă.

Audi A6 Avant TFSI e

În varianta electrificată, Audi A6 Avant impresionează cu performanțele avansate ale sistemului său hibrid plug-in, precum și cu eficiența sa ridicată, cu un consum de combustibil (în regim mixt) de doar 1,0–1,4 l/100 km. Autonomia pur electrică (în regim mixt) se ridică la 62–68 km. Emisiile de CO₂ (în regim mixt) sunt de doar 27–34 g/km. Și bineînțeles că Audi A6 Avant TFSI e nu face pentru toate acestea niciun fel de compromisuri: interiorul a rămas extrem de spațios, oferind confort excelent pentru șofer și pasageri. Caracterul de sportiv al modelului combi este și mai accentuat, automobilul putând accelera în doar 5,6 secunde de la 0 la 100 km/h, grație motorului electric. Astfel, fiecare călătorie devine o experiență specială.*

*Specificațiile privind performanțele sunt valabile pentru modelul A6 Avant 50 TFSI e quattro S tronic. Astfel acestea pot fi diferite în funcție de motorizarea aleasă.

Audi A6 allroad quattro

Pregătit pentru orice aventură: A6 allroad quattro îmbină confortul și spațiul generos specifice modelelor Avant, cu tracțiunea integrală permanentă quattro, la care adaugă garda la sol mare și capacitatea de a se deplasa cu ușurință în off-road. De la exterior, puteți vedea apartenența la gama allroad admirând prizele laterale de aer, barele de pe plafon incluse în dotarea standard și lamelele verticale. Dar esența stă în senzația simțită la volan. Aceasta este dată de tehnologia quattro ce distribuie cuplul flexibil în funcție de situație spre roțile din față și cele din spate, pe când suspensiile pneumatice incluse în dotarea standard ajustează automat nivelul caroseriei, fiind susținute și de amortizoarele adaptive. Astfel, Audi A6 allroad quattro se descurcă cu brio pe orice drum și chiar și în afara drumurilor!

Audi S6 Limuzină

Și mai puternic, și mai dinamic, și mai impresionant: modelul Audi S6 Limuzină îmbină luxul cu sportivitatea, în stilul specific portofoliului Audi S. Iar esențială aici nu este doar viteza pură, ci și caracterul dinamic și agil, toate menite să asigure plăcerea absolută a condusului. Astfel, datorită puterii de 253 kW (344 CP) și a vitezei maxime de până la 250 km/h (limitată), Limuzina S6 ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 5 secunde. Mai mult, actuatorul de sunet integrat îi conferă modelului V6 diesel sonoritatea incitantă specifică unui mor V8 pe benzină. Dar fără feedback-ul direct la condus și fără manevrabilitatea dinamică specifică, fără virajele incitante și confortul la drum lung, nu am putea integra limuzina S6 în portofoliul S.

Audi S6 Avant

Un Avant mai sportiv și mai confortabil ca niciodată: fiind un model din gama S, Audi S6 Avant oferă toate calitățile specifice modelului A6 Avant, la care adaugă o putere mai mare, de 253 kW (344 CP), viteza maximă de 250 km/h (limitată) și sprintul de doar 5,1 secunde de la 0 la 100 km/h. La fel ca la Limuzina Audi S6, și Avant S6 încântă cu un sunet de motor spectaculos, ce amintește de motorul V8 pe benzină.

Dar caracterul de sportiv al modelului Audi S6 Avant se vede și la exterior: muchiile marcante de la nivelul plafonului, spoilerul frontal, jantele de 20 de inchi și etrierele vopsite opțional în roșu nu impresionează doar cunoscătorii. Iar designul specific gamei S se continuă neabătut și la interior: de pildă cu scaunele Sport acoperite cu Alcantara/piele și incluse în dotarea standard.

Audi RS 6 Avant performance

Audi RS 6 Avant demonstrează deja de peste 2 decenii că performanțele dinamice avansate și caroseria break nu se exclud reciproc. Astfel, după cum ne-a obișnuit deja portofoliul Audi RS (“Rally Sport”), și generația actuală a modelului combi de înaltă performanță este dedicat fără rezerve plăcerii condusului. Drept urmare, motorul, șasiul și transmisia au fost toate ajustate și optimizate până la cel mai mic detaliu. Este evident că Avant-ul sportiv nu face compromisuri și din viteza sa maximă: chiar și atunci când aleargă cu 200 km/h pe șosea, modelul RS este extrem de stabil și mai agil ca niciodată.

Iar generația nouă poartă acum în nume și extensia ”performance”. Aceasta are menirea de a marca cele mai puternice modele din gama Audi. Astfel, generând 630 CP în loc de 600 CP și 850 Nm în loc de 800 Nm, RS 6 Avant performance sprintează de la 0 la 100 km/h în doar 3,6 s.

RS 6 Avant performance își exprimă caracterul de sportiv și prin design. Astfel, cu liniile sale mult mai accentuate decât la celelalte modele A6 și cu accente sportive de design, RS 6 Avant performance atrage imediat toate privirile. Astfel, caroseria sa este cu 8 centimetri mai lată, iar spoilerele din față și din spate sunt definite mai accentuat, la fel ca terminațiile sistemului de evacuare, ce au fost mărite cu 33 % față de modelul predecesor. Pe scurt: un automobil pe care îl veți admira zi de zi din nou.

Modelele A6 din viitor: e-tron concept

Viitorul este electric, ceea ce este valabil și pentru modelele A6. Prin cele două prototipuri Audi A6 e-tron concept și A6 Avant e-tron concept, ajunse deja la un stadiu foarte apropiat de producția de serie, Audi vă invită să priviți în viitor.

Ambele modele sunt construite pe baza noii platforme tehnice PEE (Premium Platform Electric), ce este rezervată exclusiv automobilelor electrice pe baterie din gama premium. Astfel sunt posibile viteze mari de încărcare (300 km în 10 min.), autonomii mari (700 km) și o arhitectură absolut nouă a sistemelor electronice. Dar în același timp, cele două modele își omagiază și rădăcinile A6 clasice. Sau, altfel spus, ambele oferă: confort maxim, performanțe fără compromisuri și plăcerea pură a condusului.