Audi Logo
Stories of Progress
Menu
 
 
Audi Q5

Un SUV la superlativ

Audi Q5 îmbină caracteristici pronunțat sportive cu utilitatea practică în cotidian.

Design incitant

Limbajul de design al modelului Audi Q5 impresionează cu elemente sportive și cu o alură impunătoare, subliniată de secțiunea frontală cu detalii sculpturale, inclusiv prizele de aer înalte și grila Singleframe alungită a radiatorului. Designul este finisat în manieră armonioasă prin terminațiile trapezoidale ale sistemului de evacuare, precum și prin difuzorul accentuat și bandoul cromat trasat sub blocurile optice din spate, pe întreaga lățime a mașinii.

Scenarii luminoase inedite

Modul în care diodele OLED sunt dispuse pe mici segmente ce pot fi fiecare controlate individual, plus aranjarea lor tridimensională creează scenarii luminoase inedite și impresionante. La achiziția automobilului, clientul poate alege opțional dintre trei semnături luminoase diferite pentru blocurile optice din spate, având astfel la dispoziție o opțiune adițională și atractivă de personalizare. Mai mult, la utilizare, caracterul acestei semnături luminoase este adaptat automat, în funcție de modul de condus selectat. Blocurile optice digitale OLED opționale din spate oferă, de asemenea, o funcție de semnalare a apropierii: adică, atunci când automobilul staționează și din spate se apropie un alt autovehicul sau un alt participant la trafic la o distanță de sub 2 metri, toate modulele OLED vor fi activate automat, mărind vizibil suprafața iluminată.

 

Semnătura luminoasă 1 a blocurilor optice posterioare

Semnătura luminoasă 2 a blocurilor optice posterioare

Semnătura luminoasă 3 a blocurilor optice posterioare

Performanțe dinamice captivante

Audi Q5 impresionează cu accelerația sa spontană și dinamică, dar și cu manevrabilitatea sa agilă. Automobilul poate fi echipat opțional și cu tracțiunea quattro variabilă ce permite distribuirea forțelor de tracțiune individualizat pe fiecare roată. În plus, Audi drive select permite setarea caracteristicilor dorite pentru automobil prin alegerea modului de mers preferat dintre diferitele moduri disponibile.

Libertate pentru individualitate

Printre opțiunile de dotare a scaunelor se numără până și o funcție de masaj. În plus, pe întuneric, iluminarea ambientală opțională Plus desenează accente atractive. Iluminarea ambientală este o dotare standard a pachetului de dotare ”Interior design selection”. Cu Audi Q5 puteți fi în permanență conectat cu întreaga lume. Funcția de căutare on-line a punctelor de interes vă poate afișa stațiile de alimentare sau parcările, de exemplu, pe harta de navigație a sistemului MMI Navigation plus cu MMI touch. Astfel veți putea afla inclusiv orele de program, disponibilitatea și prețurile oferite de stația respectivă.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 100 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi care să vă încânte oricând călătoriile memorabile, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hit-uri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlist-uri.

Notă: În imagine: Audi Q5 Sportback.

Competition edition și competition edition Plus

Pachetele de dotare competition edition și competition edition Plus accentuează și mai pregnant designul progresist al modelului Audi Q5, adăugând numeroase finisaje în negru.

Accesorii Originale Audi

Gama Accesoriilor Originale Audi vă oferă numeroase opțiuni prin care vă puteți completa propriul Audi Q5 cu variate noi detalii și accente personale. De exemplu, gama include pachete de design Offroad, trepte de acces, diferite jante sau cutia pentru plafon în care puteți transporta schiuri și bagaje.

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 

Audi Q5 Sportback

Consum combustibil mixt: 5,6-9,7 l/100 km

Emisii de CO₂: 148-238 g/km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.