Audi Logo
Meniu
 
 
Audi Q5

O nouă definiție a SUV-ului

Audi Q5 Sportback îmbină elegant performanțele ridicate specifice SUV-urilor cu un caracter deosebit de practic în utilizarea cotidiană.

Fiecare călătorie devine o experiență memorabilă

Designul Audi Q5 Sportback vă va convinge din prima clipă cu alura sa impunătoare și dinamică. Iar cu linia opțională de dotare S line, puteți evidenția și mai pregnant caracterul sportiv al designului automobilului.

Blocurile optice spate OLED cu semnătură luminoasă specifică

Luminile OLED oferite opțional pentru Audi Q5 Sportback sunt formate din segmente luminoase mici, accesibile separat și dispuse tridimensional, permițând astfel scenarii dinamice impresionante. La achiziția automobilului puteți alege deja dintre trei design-uri diferite pentru luminile blocurilor optice din spate. Adițional, semnătura luminoasă posterioară va fi adaptată automat în funcție de modul de conducere selectat. De asemenea, blocurile optice din spate cu tehnologia OLED inovatoare dispun și de senzori de proximitate*.  Astfel, când automobilul staționează și din spate se apropie un alt autovehicul sau un alt participant la trafic la o distanță de sub 2 metri, toate modulele OLED vor fi activate automat, mărind vizibil suprafața iluminată. În imagine este redată animația semnăturii luminoase 1.

 

Semnătura luminoasă 1 a blocurilor optice posterioare

Semnătura luminoasă 2 a blocurilor optice posterioare

Semnătura luminoasă 3 a blocurilor optice posterioare

Performanțe dinamice captivante

Audi Q5 Sportback impresionează cu accelerația sa spontană și dinamică, dar și cu manevrabilitatea sa agilă. Modelul poate fi echipat opțional cu tracțiune integrală quattro cu tehnologie ultra ce monitorizează permanent situația de mers și distribuie cuplul către fiecare roată separat, în funcție de necesar. Astfel beneficiați de o conduită precisă a automobilului și de manevrabilitate sportivă, cu accent pe puntea spate. Iar funcția Audi drive select vă permite să selectați diferite moduri de condus, adaptând în consecință diferite setări ale automobilului. Astfel, puteți alege uneori să conduceți cu dinamism mai accentuat, alteori la confort mai ridicat sau puteți combina setările după propriile dumneavoastră preferințe.

Interiorul: practic, funcțional și elegant

Audi Q5 Sportback se distinge prin talia sa mare, performanțele avansate și caracterul funcțional. Poziția înaltă pe scaun asigură o bună vizibilitate spre exterior, astfel că puteți monitoriza optim traficul. Liniile ce și la interior sunt dispuse orizontal subliniază senzația de spațiu vast și confort. Pe întreaga lățime a panoului de instrumente este trasat un bandou decorativ tridimensional, ce desăvârșește în manieră rafinată eleganța de ansamblu a interiorului.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 100 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi care să vă încânte oricând călătoriile memorabile, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hit-uri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlist-uri.

Competition edition și competition edition Plus

Accentuați caracterul progresist al automobilului dumneavoastră Audi Q5 Sportback cu detalii și mai sportive, optând pentru pachetele de dotare competition edition și competition edition Plus ce includ numeroase detalii atractive de design finisate în negru.

Accesorii Originale Audi

Gama Accesoriilor Originale Audi vă oferă numeroase opțiuni prin care vă puteți îmbogăți propriul Audi Q5 Sportback cu variate noi detalii și accente personale. De exemplu, cu pachetul Style Off-road, trepte de acces și diferite modele de jante.

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 

Audi Q5

Consum combustibil mixt: 5,6-9,7 l/100 km

Emisii de CO₂: 147-238 g/km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca plajă de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.

Ofertă aniversară 25 de ani Porsche Finance Group