Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri
 
 

Un motiv excelent pentru a evita scurtăturile

Elementele Audi RS îi adaugă compactului crossover SUV-coupé Audi RS Q3 Sportback tușe dinamice și atletice totodată. Performance is an attitude.

 

RS Q3 Sportback în cifre

Puterea

294

kW (400 CP)

Accelerarea (0-100 km/h)

4,5

sec.

Cuplul maxim

480

Nm

 

Și mai multe impulsuri pe secundă

Legendarul motor 2,5 TFSI cu cinci cilindri și șasiul sport RS Plus transformă fiecare viraj într-un eveniment senzațional. Pentru a putea controla direcția cu precizie maximă și pentru a spori confortul, RS Q3 Sportback dispune, de asemenea, de direcție progresivă special adaptată. Iar șasiul adaptiv opțional cu Audi drive select accentuează dinamismul și stabilitatea la mers. Sistemul RS de frânare din oțel cu etriere negre sau opțional roșii asigură frânarea fermă. Opțional sunt disponibile și frâne ceramice RS cu etriere vopsite în gri antracit, roșu sau albastru.

Eleganță sportivă

Audi RS Q3 Sportback se distinge prin silueta sa de coupe, cu linia descendentă a plafonului trasată la înălțime redusă.

Fără compromisuri, și la interior

Interiorul modelului Audi RS Q3 Sportback convinge cu designul său dinamic până la cel mai mic detaliu, în ton cu exteriorul atractiv: începând de la volanul Sport-Contur multifuncțional Plus cu trei spițe și partea de jos teșită, îmbrăcat în piele și dotat cu padele pentru schimbarea treptelor, și până la elementele de decor Aluminiu Race antracit, la detaliile Negru Piano sau Carbon sau scaunele Sport Plus frontale opționale, acoperite cu piele fină Nappa cu cusături în model de fagure, tetiere integrate și emblema RS pe spătare. De asemenea, este oferită opțional și posibilitatea de a sublinia încă o dată caracterul sportiv al mașinii, cu pachetele de design RS în roșu sau albastru.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

Notă: În imagine: Audi Q3 Sportback 45 TFSI e.

Cu Amazon Alexa și Amazon Music mereu alături la bord

Integrând Amazon Alexa sau Amazon Music în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.

Notă: În imagine: Audi Q3 45 TFSI e.

Mai multă flexibilitate la drum

Interiorul oferă spațiu pentru până la cinci persoane. iar bancheta poate fi glisată în față și în spate cu 150 de milimetri. De asemenea, poate fi înclinată pe 7 niveluri diferite. Iar pentru transportul unor obiecte de dimensiuni mai mari, volumul de 530 de litri al portbagajului poate fi extins până la 1.400 de litri, prin rabatarea spătarelor banchetei.

Inconfundabil. Cu Audi exclusive

Noul dumneavoastră Audi RS Q3 Sportback poate deveni o sursă de inspirație-unicat: personalizați-vă automobilul cu elemente de decor speciale, piele de diferite nuanțe și cu culori exterioare speciale din gama Audi exclusive, ce vă pune la dispoziție opțiuni numeroase și variate. Astfel, pentru exterior puteți, de pildă, opta pentru nuanța Audi exclusive Velvet Purple.

Audi RS Q3

Consum combustibil mixt: 9,6-10,3 l/100 km

Emisii de CO₂: 217-234 g/km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca plajă de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate. Notă: Culoarea aceasta pentru caroserie este disponibilă doar în gama de culori exterioare speciale Audi exclusive.