Cu orientare directă spre obiectiv. Încă înainte de a porni la drum

Design atletic, îmbinat cu utilitate excelentă în cotidian. Audi RS Q3 este un SUV compact cu performanțe de excepție. Performance is an attitude.

 

RS Q3 în cifre

Puterea

294

kW (400 CP)

Accelerarea (0-100 km/h)

4,5

sec.

Cuplul maxim

480

Nm

 

Spuneți adio plictiselii

Legendarul motor 2,5 TFSI cu cinci cilindri și șasiul sport RS Plus cu amortizare adaptivă transformă fiecare drum într-o aventură, amplificând agilitatea și stabilitatea automobilului. Iar inginerii au avut, desigur, grijă și de un sistem de frânare pe măsură: sistemul de frânare RS cu etriere negre, ce pot fi vopsite opțional în roșu. La sistemul de frâne ceramice RS oferit opțional, etrierele pot fi gri Antracit, roșii sau albastre, după cum preferați.

dynamische Seitenansicht des RS Q3

Își scrie propriile sale reguli

Limbajul individualizat de design ce caracterizează Audi RS Q3 sugerează fără echivoc performanțele automobilului. Iar partea posterioară a modelului Audi RS Q3 constituie o încheiere pe măsură, cu bara RS cu difuzor și cu terminațiile ovale mari Sport RS opționale ale sistemului de evacuare și aplicațiile negre gloss. De netrecut cu vederea este și eleronul RS. Bara RS de protecție, în combinație cu grila Singleframe neagră îi conferă și părții frontale o alură deosebit de dinamică. Pasajele evazate ale roților, în combinație cu jantele opționale de 21 de inchi din aliaj ușor sunt ieșite din comun pentru clasa din care face parte modelul.

Audi RS Q3 Seitliche Heckansicht mit Model an der Seite

Nici urmă de compromisuri

Linia dinamică de la exterior se continuă, firește, și în interiorul modelului Audi RS Q3:

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

Notă: În imagine: Audi Q3 Sportback 45 TFSI e.

MMI-Screen mit Apple Music

Cu Amazon Alexa și Amazon Music mereu alături la bord

Integrând Amazon Alexa sau Amazon Music în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.

Notă: În imagine: Audi Q3 45 TFSI e.

Bildschirm mit Interface von Amazon Alexa

Spațiu pentru a păstra toate opțiunile deschise

Interiorul este suficient de spațios pentru cinci persoane, iar bancheta poate fi glisată în față și în spate cu 150 de milimetri. De asemenea, poate fi înclinată pe 7 niveluri diferite. Iar pentru transportul unor obiecte de dimensiuni mai mari, volumul de 530 de litri al portbagajului poate fi extins la 1.525 de litri, prin simpla rabatare a spătarelor banchetei.

Rückbank Ansicht des Audi RS Q3

Audi exclusive

Creați un unicat! Propriul dumneavoastră Audi RS Q3! Cu Audi exclusive, automobilul dumneavoastră vă poate reflecta personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

 
 
 
Audi RS Q3 Sportback Seitenansicht

Audi RS Q3 Sportback

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca plajă de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate. Notă: Culoarea aceasta pentru caroserie este disponibilă doar în gama de culori exterioare speciale Audi exclusive.