Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri
 
 
Audi Q3

Calități polivalente

SUV-ul de familie cu nenumărate calități și fațete: a doua generație a modelului Audi Q3 beneficiază de un design mai impunător la care adaugă numeroase dotări și detalii practice.

Potrivit pe teren dificil

Designul frontal este dominat de grila Singleframe mare de la radiator, cu lamelele verticale. Farurile și blocurile optice din spate sunt unite prin linia musculoasă a umerilor automobilului, cele trei elemente creând astfel un tot unitar armonios. Puteți alege din trei linii de echipare: Basis, advanced și S line. Pentru culoarea exterioară sunt disponibile 11 nuanțe, ca de pildă, Orange Pulse și Blue Turbo. La fel și gama de jante este bogată, oferind dimensiuni între 17 și 30 de inchi.

Dimensiuni generoase și interior variabil

Puteți opta pentru reglajele electrice ale scaunelor, iar datorită ampatamentului mare și a înălțimii mari, atât la volan, cât și în dreapta, spațiu este extrem de confortabil, atât la nivelul capului, cât și la genunchi.

Maestrul polivalent

Opțional, cu sistemul Audi drive select puteți influența reglajele în funcție de situația de mers, de starea drumului sau preferințele personale. Sistemul vă permite să selectați modul de condus dorit din setul de șase moduri: de la confortabil, la eficient sau sportiv.

Digitalizare avansată

Audi Q3 este echipat în dotarea standard cu sistemul radio MMI Plus, inclusiv panou digital de instrumente cu diagonala de 10,25 inchi. Folosiți diferite interfețe și variante de conectare pentru a vă interconecta dispozitivele cu mașina. Versiunea cea mai avansată a sistemului de infotainment, adică sistemul MMI Navigation Plus cu MMI touch, vă recunoaște chiar și scrisul de mână pe display-ul său color de înaltă rezoluție. Iar datorită serviciilor Audi connect integrate, veți beneficia de numeroase funcții digitale incitante, dar și practice.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

Notă: În imagine: Audi Q3 Sportback 45 TFSI e.

Audi exclusive

Creați un unicat atractiv: propriul dumneavoastră Audi Q3! Cu Audi exclusive, automobilul dumneavoastră vă poate reflecta personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

Audi Q3 Sportback

Consum combustibil mixt: 5,1-9,4 l/100km (WLTP)

Emisii de CO₂: 132-214 g/km (WLTP)

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca plajă de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate. Notă: Culoarea aceasta pentru caroserie este disponibilă doar în gama de culori exterioare speciale Audi exclusive.

Ofertă aniversară 25 de ani Porsche Finance Group