Audi Logo
Stories of Progress
Menu
 
 
Audi Q3 Sportback

SUV-coupé-ul extrovertit

Audi Q3 Sportback îmbină designul estetic cu detaliile de design emoționale, specifice modelelor coupé, la care adaugă forța și caracterul funcțional specifice SUV-urilor.

Designul progresist

Partea frontală a automobilului este dominată de grila Singleframe de mari dimensiuni, cu design octogonal specific, precum și de prizele de aer laterale. Din profil se remarcă silueta atractivă de coupé. În spate atrage atenția linia cursivă descendentă a plafonului, luneta joasă și blocurile optice spate cu contururi tăioase. Pentru personalizarea exteriorului vă sunt oferite diferite dotări atractive. Dacă, de exemplu, alegeți pachetul S line opțional, Audi Q3 Sportback vă va fi livrat cu barele de protecție finisate într-o culoare contrastantă, cu jante S-Design din aliaj ușor cu 5 spițe în V și cu praguri de acces iluminate, cu finisaj din aluminiu și emblema S.

Incluse în dotarea standard: senzațiile dinamice spectaculoase.

Audi Q3 Sportback este dotat cu mai multe tehnologii ce îi sporesc agilitatea.

Variabil și practic

Bancheta Plus oferă suficient spațiu pentru trei persoane și poate fi glisată longitudinal cu 130 milimetri. Cele 3 spătare ale sale pot fi înclinate separat în 7 poziții diferite. Volumul portbagajului are o capacitate între 530 și 1.400 de litri. Hayonul cu acționare electrică opțională poate fi deschis foarte confortabil, prin simpla mișcare a piciorului.

Dumneavoastră concepeți designul

Alegeți dintre diferitele pachete pentru interior, ca, de pildă, pachetul design selection pentru interior. Acesta include scaune sport pentru locurile din față, pachetul de iluminare ambientală Plus și inserții decorative din aluminiu Dimension Dark.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

Notă: În imagine: Audi Q3 Sportback 45 TFSI e.

Audi exclusive

Creați un Audi Q3 Sportback unic! Cu Audi exclusive, automobilul dumneavoastră vă poate reflecta personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

Audi Q3

Consum combustibil mixt: 5-9,4 l/100km (WLTP)

Emisii de CO₂: 131-214 g/km (WLTP)

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca plajă de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate. Notă: Culoarea aceasta pentru caroserie este disponibilă doar în gama de culori exterioare speciale Audi exclusive.