Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri
 
 
Audi A8

Design dinamic și senzații extraordinare la volan.

SUV-ul urban elegant Audi Q2 impresionează cu forța emanată de designul său atractiv, dar și cu gama largă de dotări de infotainment și cu tehnologiile avansate ale trenului său de rulare.

 

SUV-ul cu personalitate

Audi Q2 se face remarcat printr-o personalitate puternică, imposibil de trecut cu vederea: designul barelor de protecție din față și din spate, precum și liniile dinamice excentrice îi conferă o alură plină de forță. Iar cu variantele de echipare advanced și S line, precum și cu modelele noi de jante și cu culorile atractive pentru exterior, puteți să vă exprimați propria personalitate prin prisma designului automobilului dumneavoastră.

Pregătit oricând pentru noi provocări

Plăcerea enormă a condusului este asigurată de motoarele dinamice și de tehnologiile avansate.

Interiorul

Echipat cu interiorul S line și cu scaunele sport acoperite cu piele fină Nappa neagră, habitaclul automobilului se va face imediat remarcat cu alura sa de atlet atractiv.

Practic și spațios

Volumul portbagajului cu bancheta rabatată se ridică la până la 1.050 litri. Pentru a beneficia de și mai mult confort la încărcare și descărcarea bagajelor, puteți opta și pentru Pachetul opțional pentru portbagaj și compartimentele de depozitare.

Inconfundabil, cu Audi exclusive

Un automobil cu un caracter propriu inconfundabil, pe măsura personalității dumneavoastră: Audi exclusive vă oferă o gamă largă de opțiuni pentru a vă configura noul dumneavoastră Audi Q2, ca de pildă culoarea specială personalizată Audi exclusive Merlin pearleffect.

Audi SQ2

Consum combustibil mixt: 8,3–8,6 l/100km (WLTP)

Emisii de CO₂: 188 - 194 g/km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca plajă de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate. Notă: Culoarea aceasta pentru caroserie este disponibilă doar în gama de culori exterioare speciale Audi exclusive.

Ofertă aniversară 25 de ani Porsche Finance Group