Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri
 
 
Audi SQ2

Sportivul compact și nonconformist

SUV-ul acesta compact îmbină astfel cu eleganță plăcerea enormă a condusului cu designul sport, cu funcții avansate de infotainment și sisteme inteligente de asistență a șoferului.

 

SQ2 în cifre

Puterea

221

kW (300 CP)

Accelerarea (0-100 km/h)

4,9

sec.

Cuplul maxim

400

Nm

 

Plăcerea condusului: dinamism și putere

Alături de puternicul motor TFSI, și tracțiunea integrală quattro variabilă integral susține plăcerea condusului la volanul Audi SQ2. Sistemul acesta avansat de tracțiune asigură distribuirea forțelor de tracțiune separat pe fiecare roată.

Design exterior sport: excentric și de netrecut cu vederea

Caracterul dinamic sportiv al modelului Audi SQ2 poate fi subliniat cu efect și mai spectaculos dacă optați pentru terminațiile sport cu finisaje negre și cromate ale sistemului de evacuare. Acestea au designul specific gamei S, cu patru țevi vizibile. Un alt detaliu atractiv în zona posterioară este eleronul vopsit în culoarea caroseriei, ce se face, de asemenea, remarcat prin designul specific gamei S.

Designul interior: progresist, carismatic, sportiv

Și la interior, Audi SQ2 impresionează cu accentuarea coerentă a detaliilor sportive. Astfel, de exemplu, sar imediat în ochi scaunele sport cu emblema S. Dar acestea nu sunt doar estetice și sportive, ci totodată vă oferă ocupanților și o poziție fermă, grație secțiunilor laterale puternic profilate. Pachetul pentru interior disponibil exclusiv pentru SQ2 include tapițerie din piele fină Nappa cusută în romburi. Secțiunile lor centrale finisate în nuanța Magma Roșu accentuează atmosfera specială a interiorului.

Inconfundabil, cu Audi exclusive

Un automobil cu caracter propriu, pe măsura personalității dumneavoastră: Audi exclusive vă oferă numeroase opțiuni pentru personalizarea automobilului dumneavoastră Audi SQ2. Auriul apusului, roșul vinului, verdele inelului de smarald: acestea sunt doar câteva dintre culorile pe care le puteți comanda pentru caroseria automobilului dumneavoastră Audi. În imagine un exemplu: Portocaliu Coral metalizat.

 

Audi Q2

Consum combustibil mixt: 4,8-8,6 l/100km (WLTP)

Emisii de CO₂: 125-196 g/km (WLTP)

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca plajă de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate. Notă: Culoarea aceasta pentru caroserie este disponibilă doar în gama de culori exterioare speciale Audi exclusive.