Audi Logo
Meniu
 
 
Audi S7 Sportback

Estetic. Dinamic. Atractiv.

Design elegant, evoluție dinamică a puterii, interior de calitate superioară: Audi S7 Sportback impresionează atât cu valorile sale exterioare, cât și cu calitățile sale interioare.

 

S7 Sportback în cifre

Putere

253

kW (344 CP)

Accelerare (0-100 km/h)

5,1

sec.

Cuplul maxim

700

Nm

 

Sportivitatea ca dotare standard

Garda la sol este redusă față de modelul de bază, grație șasiului sport S inclus în dotarea standard. Mai mult, numeroasele detalii specifice gamei S subliniază caracterul dinamic al versiunii sportive.

Puternic și dinamic: sistemul de propulsie

Motorul 3,0 V6 TDI generează 253 kW (344 CP) și un cuplu maxim de 700 Nm, accelerând mașina de la 0 la 100 km/h în doar 5,1 secunde. Iar tracțiunea integrală quattro inclusă în echiparea standard transmite puterea fără ezitare pe șosea, pe când diferențialul sport de pe puntea spate optimizează ținuta automobilului în viraje.

Calitate estetică

La interior, Audi S7 Sportback vă întâmpină cu pragurile iluminate și rafinate cu inserție de aluminiu cu emblema S ca dotare standard. Veți putea păstra automobilul sub control cu volanul multifuncțional sport îmbrăcat în piele ca dotare standard. Acesta dispune de padele cu finisaj de aluminiu și este rafinat cu emblema S. Opțional puteți comanda și încălzirea pentru volan și varianta cu inelul teșit în partea de jos, pentru a beneficia de acces mai confortabil în automobil.

Estetică întâlnește atletismul

Audi S7 Sportback ediția competițională subliniază caracterul sportiv al vehiculului cu echipamente de înaltă calitate. Punctele de atracție includ jante din aliaj ușor din gama Audi Sport, acoperișul vopsit în negru, farurile și elementele din față și din spate în crom închis. Interiorul impresionează, printre altele: cu accente de roșu și volanul sport din Alcantara.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii.

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi A7 Sportback.

Cu Amazon Alexa și Amazon Music mereu alături la bord

Integrând Amazon Alexa sau Amazon Music în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi A7 Sportback.

 
 

Urcați la bord ca pasager și preluați controlul universului virtual.

Luați loc pe un scaun în spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun, deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute de pasageri în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 

Audi A7 Sportback

Consum combustibil mixt: 5,6-9,6 l/100 km

Emisii de CO₂: 147-217 g/km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca plajă de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.