Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri
 
 
Audi A7 Sportbac

O varietate largă de fațete

Design atractiv de coupe, spațiu generos de limuzină și variabilitate de Avant: Audi A7 Sportback îmbină calitățile ideale ale fiecăreia dintre aceste trei categorii de automobile, fiind astfel însoțitorul optim pentru business dar și pentru timpul liber.

Patru inele. O linie clară.

Audi A7 Sportback este întruchiparea eleganței sportive. Și totul este accentuat în manieră impresionantă de arhitectura quattro clasică.

Senzații sportive

Cu șasiul opțional cu amortizoare adaptive, Audi A7 Sportback combină în manieră ideală caracteristicile specifice automobilelor sport cu ținuta unei limuzine de lux. La condusul în stil sportiv, sistemul opțional de tracțiune integrală quattro cu diferențial sport asigură dinamism și manevrabilitate extrem de precisă, permițând menținerea cu precizie a traiectoriei pe aproape orice fel de suprafață de rulare.

Parcare asistată. Manevre facile de parcare

Parcare confortabilă pe locurile perpendiculare și paralele cu drumul. cu fața și cu spatele. Plus ieșire facilă de pe locurile de parcare paralele. Audi A7 Sportback preia în locul dumneavoastră manevrarea direcției, accelerarea, frânarea și oprirea motorului. Asistentul pentru parcare Plus se ocupă de tot atâta timp cât țineți degetul apăsat pe tasta >>P de la bord. Cu asistentul pentru parcare Remote Plus, manevra de parcare poate fi controlată și de la distanță prin intermediul smartphone-ului și al aplicației myAudi. În acest caz, trebuie să țineți degetul apăsat pe butonul de pe ecranul telefonului. La ambele sisteme pentru parcare trebuie să monitorizați permanent mașina în timpul manevrei.

Atmosferă plăcută

La interior fascinează finisajele executate la înaltă precizie, precum și materialele de calitate superioară. Plafonul panoramic vitrat oferit opțional creează o ambianță plăcută și luminoasă la interior. Când închideți jaluzeaua, beneficiați la interior de protecție împotriva luminii prea puternice și împotriva încălzirii.

Ascultați oricând muzica preferată, cu Apple Music integrat la bordul mașinii.

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă încânte fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hit-uri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlist-uri.

Audi exclusive

Creați-vă un Audi A7 Sportback! Cu Audi exclusive, automobilul dumneavoastră vă poate reflecta personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

 

Urcați la bord ca pasager și preluați controlul universului virtual.

Luați loc pe un scaun în spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute de pasageri în automobilul în mers cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 

Audi S7 Sportback

Consum combustibil mixt: 7,1-7,8 l/100 km

Emisii de CO₂: 187-203 g/km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca plajă de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.