Audi Logo
Meniu
 
 
Audi RS 7 Sportback

Accelerează ideile.

Purist, impunător și pur și simplu frumos: Audi RS 7 Sportback dispune de toate aceste atribute. Performance is an attitude.

 

RS 7 Sportback în cifre

Putere

441

kW (600 CP)

Accelerare (0-100 km/h)

3,6

sec.

Cuplul maxim

800

Nm

Frumosul neîmblânzit.

Liniile elegante de design, specifice unui coupe, învăluite în Alb Glacier metalizat elegant, îmbracă atractiv puterea năvalnică a motorului V8 TFSI.

Extraordinar. De la prima privire.

Cu linia sportivă a plafonului său, Audi RS 7 Sportback atrage imediat toate privirile. Oriunde și-ar face apariția.

Evadați din cotidian

Cu Audi RS 7 Sportback veți reuși și această performanță, oriunde vă veți afla și orice loc ați ocupa în mașină. De exemplu, cu sport Plus pentru locurile din față acoperite opțional cu piele Valcona neagră perforată și cu cusături Gri Stone în formă de fagure și emblema RS pe spătare. Pachetul de Design RS include și centuri de siguranță cu marginea gri pentru locurile din spate. Iar datorită interiorul spațios, întreaga familie și chiar și prietenii pot profita din plin de sportivitatea automobilului dumneavoastră, ce este conceput pentru a oferi confort optim la interior, opțional pentru până la cinci persoane.

Audi exclusive

Faceți un unicat atractiv din automobilul dumneavoastră Audi RS 7 Sportback! Cu Audi exclusive, automobilul dumneavoastră vă poate reflecta personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi A7 Sportback.

Cu Amazon Alexa și Amazon Music mereu alături la bord

Integrând Amazon Alexa sau Amazon Music în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.

Notă: În fotografie: Audi A6 Limuzină.

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 

Audi RS 6 Avant

Consum combustibil mixt: 12,3–13,1 l/100km (WLTP)

Emisii de CO₂: 280–298 g/km (WLTP)

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca plajă de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.