Audi RS 6 Avant

Răsplata succesului: vântul frontal

Potrivit pentru întâlnirile de business, dar și pentru excursiile de familie: Audi RS 6 Avant. Performance is an attitude.

 

RS 6 Avant în cifre

Puterea

441

kW (600 CP)

Accelerarea (0-100 km/h)

3,6

sec.

Cuplul maxim

800

Nm

Sportivul cu talente variate

Sportiva de performanță vă oferă un design spectaculos, de clasă premium, însoțit de numeroase calități practice în cotidian. Suspensiile pneumatice Sport RS adaptive air suspension sunt incluse în dotarea standard, asigurând confort la drum lung, dar și performanțe maxime la condusul dinamic.

Personalitate puternică: designul exterior.

Audi RS 6 Avant se face remarcat prin numeroasele sale detalii specifice gamei RS, ca de pildă în perspectiva posterioară, unde atrag atenția bara de protecție RS, inserția RS a difuzorului și eleronul dinamic de la nivelul plafonului. Caroseria lățită, cu pasajele evazate ale roților, atât în față cât și în spate, grila Audi Singleframe fără cadru, bara de protecție RS și prizele de aer laterale compun toate un design de ansamblu impunător, specific gamei sportive RS.

Audi RS 6 Avant Seitliche Heckansicht mit Model an der Seite

Desprins parcă din viitor: designul interior

Scaunele Sport Plus pentru locurile din față, cu tapițeria cusută în romburi sau, opțional, în model de fagure cu perforații, vă asigură stabilitate ideală la condusul dinamic. Display-urile sistemului MMI touch response sunt integrate perfect în suprafața bordului, iar designul sportiv este completat și accentuat prin inserții decorative din Aluminiu Race incluse în dotarea standard, precum și, opțional, prin cele două pachete de Design RS Roșu sau Gri.

Audi RS 6 Avant Innenansicht mit Model

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

În fotografie: Audi A6 Limuzină.

MMI-Screen mit Apple Music

Cu muzica preferată la bord

Integrând Amazon Alexa sau Amazon Music în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.

Notă: În fotografie: Audi A6 Limuzină.

Amazon Alexa

Spațiu conceput pentru libertate

1.680 de litri: acesta este volumul disponibil pentru bagaje când bancheta e rabatată. Astfel veți avea spațiu pentru tot ceea ce este extraordinar în viața dumneavoastră. Chiar și pentru un cotidian ...extraordinar. Mai mult, opțional puteți descuia portbagajul foarte simplu, cu o simplă mișcare din picior, pentru a vă încărca rapid bagajele când aveți mâinile ocupate.

Audi S6 Avant TDI Kofferraumansicht

Audi exclusive

Creați un unicat atractiv: propriul dumneavoastră Audi RS 6 Avant! Cu Audi exclusive, automobilul vă poate reflecta personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 
Ein Mann und eine Frau sitzen in einem Fahrzeug und haben Spaß

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 
Audi connect wird über die myAudi App benutzt
Dynamische Seitenansicht Audi RS 7 Sportback

Audi RS 7 Sportback

Consum combustibil mixt: 12,1–12,9 l/100 km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.