Audi Logo
Știri
Meniu
Știri
Știri
 
 
Audi RS 6 Avant

Răsplata succesului: vântul frontal

Potrivit pentru întâlnirile de business, dar și pentru excursiile de familie: Audi RS 6 Avant. Performance is an attitude.

 

RS 6 Avant în cifre

Puterea

441

kW (600 CP)

Accelerarea (0-100 km/h)

3,6

sec.

Cuplul maxim

800

Nm

Sportivul cu talente variate

Sportiva de performanță vă oferă un design spectaculos, de clasă premium, însoțit de numeroase calități practice în cotidian. Suspensiile pneumatice Sport RS adaptive air suspension sunt incluse în dotarea standard, asigurând confort la drum lung, dar și performanțe maxime la condusul dinamic.

Personalitate puternică: designul exterior.

Audi RS 6 Avant se face remarcat prin numeroasele sale detalii specifice gamei RS, ca de pildă în perspectiva posterioară, unde atrag atenția bara de protecție RS, inserția RS a difuzorului și eleronul dinamic de la nivelul plafonului. Caroseria lățită, cu pasajele evazate ale roților, atât în față cât și în spate, grila Audi Singleframe fără cadru, bara de protecție RS și prizele de aer laterale compun toate un design de ansamblu impunător, specific gamei sportive RS.

Desprins parcă din viitor: designul interior

Scaunele Sport Plus pentru locurile din față, cu tapițeria cusută în romburi sau, opțional, în model de fagure cu perforații, vă asigură stabilitate ideală la condusul dinamic. Display-urile sistemului MMI touch response sunt integrate perfect în suprafața bordului, iar designul sportiv este completat și accentuat prin inserții decorative din Aluminiu Race incluse în dotarea standard, precum și, opțional, prin cele două pachete de Design RS Roșu sau Gri.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

În fotografie: Audi A6 Limuzină.

Cu muzica preferată la bord

Integrând Amazon Alexa sau Amazon Music în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.

Notă: În fotografie: Audi A6 Limuzină.

Spațiu conceput pentru libertate

1.680 de litri: acesta este volumul disponibil pentru bagaje când bancheta e rabatată. Astfel veți avea spațiu pentru tot ceea ce este extraordinar în viața dumneavoastră. Chiar și pentru un cotidian ...extraordinar. Mai mult, opțional puteți descuia portbagajul foarte simplu, cu o simplă mișcare din picior, pentru a vă încărca rapid bagajele când aveți mâinile ocupate.

Audi exclusive

Creați un unicat atractiv: propriul dumneavoastră Audi RS 6 Avant! Cu Audi exclusive, automobilul vă poate reflecta personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

Audi RS 7 Sportback

Consum combustibil mixt: 12,1-13 l/100 km

Emisii de CO₂: 276-294 g/km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.