Audi Logo
Meniu
 
 
Audi A4 Limousine

Mai sportivă ca niciodată.

Numeroasele elemente S de la exterior și interior diferențiază modelul Audi S4 Limuzină² în mod evident de modelul de bază.

 

Limuzina S4 în cifre

Puterea

251

kW (341 CP)

Accelerarea (0-100 km/h)

4,6

sec.

Cuplul maxim

700

Nm

 

Forță în formă pură

Limuzina Audi S4 are sub capotă un motor V6 TDI de 3 litri. Cei 251 kW (341 CP) ai săi și cuplul maxim de 700 Nm accelerează mașina de la 0 la 100 km/h în doar 4,6 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h. Tehnologia mild-hybrid integrată ca dotare standard în sistemul de propulsie face uz de generatorul cu rol de demaror și de alternator și de bateria litiu-ion pentru a spori eficiența și a asigura condusul confortabil.

Sportivitate vizibilă

În față, atenția este atrasă de grila Singleframe a radiatorului, cu structura sa de fagure și inserții din aluminiu mat, precum și prizele de aer laterale, ce au același finisaj. Pragurile, în schimb, sunt finisate în argintiu selenit. Ca dotare standard, Limuzina S4 este echipată cu jante de 18 inchi.

Mai dinamic: ediția competițională plus

Subliniază caracterul sportiv al lui Audi S4 limuzină²: ediția competițională plus. Prin elementele de design marcante, finisate în negru, și a pachetelor de stil black plus și S line. Pachetul de iluminare ambientală plus și LED-urile de întâmpinare cu proiecție de logo crează o lumină ambientală deosebită.

Spirit de atlet

Scaunele Sport Plus opționale pentru locurile din față poartă emblema S și sunt matlasate în romburi. Acestea sunt reglabile electric ca înălțime, lungime a șezutului, înclinare a șezutului și înclinare a spătarului și vă oferă stabilitate la condusul dinamic în viraje, grație secțiunilor laterale puternic profilate. Volanul opțional Sport Contur Multifuncțional plus îmbrăcat în piele are 3 spițe, este teșit în partea de jos și este rafinat prin integrarea cusăturilor contrastante și emblema S.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

Notă: În fotografie: Audi A4 Limuzină.

Audi exclusive

Creați un Audi S4 Limuzină unic! Cu Audi exclusive, automobilul dumneavoastră vă poate reflecta personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

Soluții cu potrivire perfectă

Gama Accesoriilor Originale Audi vă oferă numeroase opțiuni prin care vă puteți îmbogăți Limuzina Audi S4 cu variate noi detalii proprii și personale. Astfel profitați de soluții cu potrivire perfectă, putând accentua designul fascinant al acestui automobil, dar și caracterul său practic.

 

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 

Audi S4 Avant

Consum combustibil mixt: 7,2-7,9 l/100 km.

Emisii de CO₂:189-206 g/km.

Valorile pentru consumul de combustibil, consumul de energie electrică și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.