Audi Logo
Meniu
 
 

Flexibilitate sportivă

Atât la exterior, cât și la interior, elementele S sunt semne clare ale ADN-ului sportiv al modelului S4 Avant.

 

S4 Avant în cifre

Puterea

251

kW (341 CP)

Accelerarea (0-100 km/h)

4,7

sec.

Cuplul maxim

700

Nm

 

Plăcerea condusului este garantată

Motorul V6 de sub capota modelului Audi S4 Avant generează 251 kW (341 CP) și un cuplu maxim de 700 Nm. Tehnologia mild-hybrid integrată ca dotare standard în sistemul de propulsie face uz de generatorul cu rol de demaror și de alternator și de bateria litiu-ion pentru a spori eficiența și a asigura condusul confortabil.

Exterior sportiv

Şasiul sport S inclus în echiparea standard are amortizoarele reglate deosebit de ferm și reduce garda la sol a modelului Audi S4 Avant cu 23 de milimetri în comparație cu modelul de bază.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 100 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi care să vă încânte oricând călătoriile memorabile, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hit-uri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlist-uri.

Notă: În fotografie: Audi A4 Limuzină.

Spațios și funcțional

Audi S4 Avant vă oferă utilitatea practică în viața de zi cu zi specifică modelelor combi, la care adaugă și caracterul dinamic incitant al unei mașini sportive. Volumul portbagajului se ridică la 1.435 de litri cu spătarul banchetei rabatat.

Sportiv și personalizat: interiorul

Scaunele Sport Plus opționale pentru locurile din față poartă emblema S și sunt matlasate în romburi. Acestea sunt reglabile electric ca înălțime, lungime a șezutului, înclinare a șezutului și înclinare a spătarului și vă oferă stabilitate la condusul dinamic în viraje, grație secțiunilor laterale puternic profilate.

Inconfundabil. Cu Audi exclusive:

Dar și la interiorul Audi S4 Avant puteți să vă introduceți tușele personale din gama Audi exclusive, de exemplu, optând pentru pachetul extins de piele fină Nappa Audi exclusive Jet-Grey/Roșu Karmesin.

Soluții cu potrivire perfectă

Dotările opționale din gama de Accesorii Originale Audi vă simplifică și mai mult cotidianul alături de Audi S4 Avant, de pildă, cu scaunul pentru copii Dualfix i-Size, pentru micii pasageri, de la naștere și până la înălțimea de 105 cm. Putând fi rotit 360 de grade, scaunul le permite copiilor să urce și coboare cu ușurință, iar micuții pot sta cu fața în direcția de mers sau înspre spatele mașinii.

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

Audi S4 Limuzină

Consum combustibil mixt: 7 - 7,9 l/100km

Emisii de CO₂: 184 - 206 g/km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.