Audi Logo
Meniu
 
 
Audi RS 4 Avant

Accelerează fascinația

Audi RS 4 Avant îmbină performanțele ridicate caracteristice automobilelor sport, cu utilitatea practică specifică automobilelor de familie. Performance is an attitude.

 

RS 4 Avant în cifre

Puterea

331

kW (450 CP)

Accelerarea (0-100 km/h)

4,1

sec.

Cuplul maxim

600

Nm

 

Automobilul perfect pentru familiile moderne.

Cei care apreciază plăcerea condusului sunt pe drumul cel bun cu Audi RS 4 Avant, modelul fiind însoțitorul lor ideal, grație performanțelor sale avansate și designului său dinamic.

Design exterior robust

Secțiunea frontală spectaculoasă cu grila Singleframe în model de fagure la radiator, precum și masca RS cu noile sale aplicații accentuează designul atletic de ansamblu al modelului Audi RS 4 Avant. În partea din spate a mașinii atrag atenția barele de protecție cu finisaje RS și difuzorul sportiv. Designul jantelor și pasajele evazate ale roților desenează detalii spectaculoase, imposibil de trecut cu vederea, la fel ca, de altfel, și pachetul de design interior RS, în variantă gri sau roșie.

Sportivitate accentuată

Pachetul opțional Sport RS Competition Plus subliniază designul dinamic al modelului Audi RS 4 Avant, dar și agilitatea mașinii, datorită diferențialului Sport și a șasiului Sport RS Pro.

Interior progresist, oferind spațiul optim pentru evoluție

Volanul opțional Sport Contur Multifuncțional plus îmbrăcat în piele are 3 spițe, este teșit în partea de jos și adaugă un plus de sportivitate la interior. La fel ca scaunele Sport Plus pentru locurile din față, acoperite cu piele Nappa neagră pe care sunt aplicate cusături Roșu Crescendo în formă de fagure.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituriactuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

Notă: În fotografie: Audi A4 Limuzină.

Putere de automobil sport. Caracter practic de Avant.

Capacitatea mare a portbagajului modelului Audi RS 4 Avant poate fi crescută chiar și mai mult, în manieră flexibilă, datorită banchetei standard rabatabile în raport 40 : 20 : 40. Iar pentru încărcarea facilă a bagajelor, ușa poate fi deschisă simplu, prin efectuarea unei mișcări cu piciorul sub bara din spate, dacă optați pentru cheia confort și controlul prin senzor. Pachetul opțional de sisteme de depozitare și dotare pentru portbagaj asigură ordinea în portbagaj, la fel ca alte dotări speciale, precum sistemul de șine cu set de fixare.

Audi exclusive

Un automobil cu caracter unic, pe măsura personalității dumneavoastră: Audi exclusive vă oferă posibilități variate de personalizare a designului automobilului dumneavoastră Audi RS 4 Avant, ca, de pildă, Pachetul de Design Bronze Audi exclusive.

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 

Audi RS 6 Avant

Consum combustibil mixt1: 12,3-13 l/100 km

Emisii de CO₂ 1: 280-294 g/km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.